FORUMS

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

[ROM][ICS][06/26] ICS StuNNeR - 1.6.26

3,899 posts
Thanks Meter: 14,913
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
26th April 2012, 12:38 AM |#7201  
samtani776's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
[QUOTE=abhisahara;25315505]Well LP6 works the best for me. You can try the LP5 modem if that works good for you !!

Hi Abhi,
I am on Lp6 base and and running 1.4.19. Should I cmw and wipe factory/wipe cache & dalvic and flash 1.4.26 and fix permission.

Sent from my GT-N7000 using xda premium
 
 
26th April 2012, 12:50 AM |#7202  
abhisahara's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bangalore
Thanks Meter: 1,710
 
Donate to Me
More
[QUOTE=samtani776;25318296]
Quote:
Originally Posted by abhisahara

Well LP6 works the best for me. You can try the LP5 modem if that works good for you !!

Hi Abhi,
I am on Lp6 base and and running 1.4.19. Should I cmw and wipe factory/wipe cache & dalvic and flash 1.4.26 and fix permission.

Sent from my GT-N7000 using xda premium

Yes please. And about the thing you quoted....i was referring to LP6 modem.
Since you are saying LP6 base so i think you are on LP6 kernel...so its fine to just wipe the data/cache and dalvik and flash stunner 1.4.26 in CWMR
The Following User Says Thank You to abhisahara For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 01:07 AM |#7203  
neobuddy89's Avatar
OP Senior Member
Flag APQ8084
Thanks Meter: 14,913
 
Donate to Me
More
No idea why camera saving pics on external.... will figure this out later.... *yawn* ... already changed mount points.... maybe something in kernel....
The Following User Says Thank You to neobuddy89 For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 01:25 AM |#7204  
Senior Member
Thanks Meter: 507
 
More
Neo, I know this not the time to bring this up but wanted to let u know something.
I love testing roms but not a dev in any sense.
Whenever I use Alba rom it feels so smooth and there is no lag when scrolling through pages or apps. Best would be tapatalk apps.
Whenever u get time can u please check what tweaks are used to make that rom lagfree. Love to see such smoothness in all roms.

Please this is by no means comparison but just curious.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
26th April 2012, 01:27 AM |#7205  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I don't use external sdcard, only internal (16GB). All apps says they can't detect sdcard. Even when plugged to PC via USB, can't access internal storage

The folder /mnt/sdcard is there with all the contents, but it seems to be not recognized as a mount point. Even Root Browser only shows /mnt/emmc as a mount point, while /mnt/sdcard treated as regular folder. /mnt/emmc is empty on mine, of course (altough some apps will fill it on first run)

Anyone testing, please try removing external sdcard, and see if the phone recognize internal one
Last edited by khucink_ithem; 26th April 2012 at 01:36 AM.
26th April 2012, 01:36 AM |#7206  
TREMER's Avatar
Recognized Contributor
Flag Ottawack
Thanks Meter: 569
 
More
Quote:
Originally Posted by aalupatti

Neo, I know this not the time to bring this up but wanted to let u know something.
I love testing roms but not a dev in any sense.
Whenever I use Alba rom it feels so smooth and there is no lag when scrolling through pages or apps. Best would be tapatalk apps.
Whenever u get time can u please check what tweaks are used to make that rom lagfree. Love to see such smoothness in all roms.

Please this is by no means comparison but just curious.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Let me help you with this...as I think you could manage this yourself. And it is somewhat time consuming to a man that is producing a full functioning rom.
Download both the alba and stunner.
Extract them
go to system/etc/init.d
and compare the two....that will give you a good idea of what is going on tweak wise.
you can then google the different tweaks to see what they mean...if you are so inclined.
Last edited by TREMER; 26th April 2012 at 02:34 AM.
26th April 2012, 02:04 AM |#7207  
sutekidane's Avatar
Senior Member
Flag Macau SAR
Thanks Meter: 97
 
More
Being the first few to flash the faulty .25 ROM, the phone turned into a hard-brick for the obvious reasons. Now, the note has been sent to MobileTechVideos for JTAG repair. I really hope JTAG can bring it back to life, as I bought the phone for less than a month ago
26th April 2012, 02:07 AM |#7208  
pvillasuso's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 594
 
More
Quote:
Originally Posted by sutekidane

Being the first few to flash the faulty .25 ROM, the phone turned into a hard-brick for the obvious reasons. Now, the note has been sent to MobileTechVideos for JTAG repair. I really hope JTAG can bring it back to life, as I bought the phone for less than a month ago

I posted a very possible solution and nobody read it , cool !

post # 6973
26th April 2012, 02:39 AM |#7209  
prodigiez's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 196
 
Donate to Me
More
i got a real weird symptom here..my phone will reboot when is fully charged... lol ? anyone know why ? and also if i press back quickly while in camera app , the flash will lit... hehe
26th April 2012, 02:42 AM |#7210  
Member
Thanks Meter: 17
 
More
I was one of the few lucky once who installed the v1 without hurting or killing my phone. I also installed v2 and now the newest built. Flashed always...
The newest built works fantastic. It's fast, everything works for me, no trouble at all.

But...
I have a very fast battery dropping around 1% per minute! Maybe the system is still settling?

Usually it's always a fast draw after an new Rom install. Yet not this bad. Almost all is media and i don't do much. It's not any application...

Anyone facing the same trouble? Or will it become better after a while?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
26th April 2012, 03:19 AM |#7211  
intolaomair's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 9
 
More
camera issue
Just flashed the new version and I can't seem to use the camera anymore. It says please insert SD card. I have never had this issue on the previous versions.

---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------

Gallery won't open either. Says no SD card.
Camera flashes when you exit the camera app.

Hopefully you can get these fixed soon neo

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
!!!xtremer!!!, *abhi boomed here*, antiochasylum's avatar is watching you, awesomesauce, batman is a lie, endorsed by chasmodo, epic rom is epic, face melting goodness, humpty dumpty was pushed, ics, lordmanhattan was here, stunner, tasty, toxicthunder swears by this
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes