Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,704 Members 52,489 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[App] NotesMobile Note taking app

Tip us?
 
DJsCrIBbLe
Old
#41  
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 1,522
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Downloaded and its not flashing anything? The zip has files in it... first time around I left the old app in place flashed zip and it was still v1. Second time I cleared app data and removed the app cleared all cache flashed zip and there is no notes app?

Hmmm

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
Gumby63
Old
(Last edited by Gumby63; 26th April 2012 at 01:55 AM.)
#42  
Gumby63's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 2914
Posts: 2,105
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
Wtf let me check the zip

Okay somehow the app got renamed with two "apk's" at the end so that was the problem.

Re-uploading now lol

Okay try this one: http://goo.im/devs/Gumby63/notesmobi...000-1.1.24.zip

Same risks.
 
DJsCrIBbLe
Old
#43  
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 1,522
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Not working it seems to flash fine but there is no app in /system/app?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
Gumby63
Old
#44  
Gumby63's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 2914
Posts: 2,105
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by DOGSofDOOM View Post
Not working it seems to flash fine but there is no app in /system/app?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Okay I have officially confused myself with the structure of my zip. It's like it changed magically. I think I used the wrong zip file earlier

Lol I'm 99% sure this one will install an app.

http://tinyw.in/pkyh
 
DJsCrIBbLe
Old
#45  
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 1,522
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
3rd time's a charm I guess. Installed fine. Seems to work OK except palm function is partially working. Background settings works, both writing styles work ( pen only or finger and pen) The only time it force closes is when using the language detection writing style or whatever its called. Free writing works great, eraser is fine etc...

Here is a log after fc

http://db.tt/5peMcBsq

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
GarryBig
Old
#46  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2010
On "ICS_Stunner_NGP_1.4.25" it force closes when I try to write anything.
 
Gumby63
Old
#47  
Gumby63's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 2914
Posts: 2,105
Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
It seems like the updated app is really buggy when flashed over the old one.

So could someone test something for me? Flash the old version in the OP and confirm that everything works. Then delete the apk out of /system/app and flash the new one to see if that fixes ant of the force close issues.

Thanks to whomever does this, it'd be much easier if I had a note

Sent from my EVO using Tapatalk 2
 
DJsCrIBbLe
Old
#48  
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 1,522
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Gumby63 View Post
It seems like the updated app is really buggy when flashed over the old one.

So could someone test something for me? Flash the old version in the OP and confirm that everything works. Then delete the apk out of /system/app and flash the new one to see if that fixes ant of the force close issues.

Thanks to whomever does this, it'd be much easier if I had a note

Sent from my EVO using Tapatalk 2
I've already done that do look at my post above and my logcat. I had v1 working 100% eexcept palm rejection. Anyway I deleted app data and removed from system /app and cleared dalvik and cache before flashing updated app zip. And I have the one any only bug really.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
juggies
Old
#49  
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 148
Join Date: Feb 2012
This is awesome! Keep up the great work guys!
 
chill392
Old
#50  
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 110
Join Date: Mar 2012
ahhh this is great! too bad my semester just ended or else I'd be using this in class. thanks!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes