Post Reply

I got a galaxy tab 2 3G but it's weird

OP kingofthebraves

25th April 2012, 03:12 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 41
 
908 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Hi guys, I just picked up a tab 2 from a reseller over here and although everything works perfectly I find several strange things about my unit.

1. Lock screen does not work at all, I tried going to settings and toyed with the lock screens, even the ones with passwords does not work. It just goes directly to your homescreen when you press the power button.

2. The box my unit came with was for a galaxy tab 7 PLUS, albeit everything was brand new and unused.

3. The back of my tab2 does not have anything inscribed on it excpet samsung and the CE0168. A sticker was attached to it with it's serial and model P3100.

4. I checked the about on my phone and status, my serial number is 000000000??? Baseband version is p3100xxlc4, build number espressorfxx-eng 4.0.3 IML74k P3100XXALC4 test-keys

5. My internal storage is showing that I have 11.87 gb available! I thought this only came in 8gb versions?

6. I installed quicksettings and my processor is showing up as ARMV7 rev 3 (v7l) Dual Core 0: 1008 Mhz 1: 1008 Mhz.

Shouldn't it be TI OMAP 4430?? (why does it show 0: 1008 mhz and 1: 1008mhz)

Again, everything works flawlessly but I am just perplexed with these details and the lock screen. You guys think I got a prototype or something?









Last edited by kingofthebraves; 26th April 2012 at 02:20 AM.
The Following User Says Thank You to kingofthebraves For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 03:47 PM   |  #2  
chrisrotolo's Avatar
Senior Member
Flag Hartford, Connecticut
Thanks Meter: 453
 
1,853 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
phone ablities??
sounds really sketchy.

Aorth may be interested in some files from your device.
25th April 2012, 03:55 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 41
 
908 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Ok i think i really did get a developer version of the tab. My apps is showing dev tools on it. I restored to factory settings already. Hmmmmm

My battery is also showing 3700 v instead of 4000 listed on the sites.
25th April 2012, 04:11 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Or it could be that you got some knockoff
25th April 2012, 04:14 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 41
 
908 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by MrNo

Or it could be that you got some knockoff

Impossibe
25th April 2012, 04:15 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Chicago 'burb
Thanks Meter: 87
 
313 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Sounds unique. Mind posting some photos, screenshots?
25th April 2012, 04:21 PM   |  #7  
OP Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 41
 
908 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I will upload tom
25th April 2012, 04:34 PM   |  #8  
chrisrotolo's Avatar
Senior Member
Flag Hartford, Connecticut
Thanks Meter: 453
 
1,853 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
mind us asking what you paid for it and where?

also of interest.. would you be able to do an: adb pull /system and zip it up and upload to dropbox or google drive, etc??

Thanks.

I would have kept the dev tools , etc for a while. thats just me.
25th April 2012, 10:31 PM   |  #9  
chrisrotolo's Avatar
Senior Member
Flag Hartford, Connecticut
Thanks Meter: 453
 
1,853 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
talk about hurrying to get these {pardon me} recycled scrap parts out of the door..

this post..
http://www.thegalaxytabforum.com/ind...2-70-gt-p3100/

says customer service acknowledges manuals aren't included and not sure when they will be ready.
26th April 2012, 02:17 AM   |  #10  
OP Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 41
 
908 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Pics are there

I have no idea how to do an ADB pull but if someone could give me a noob proof step by step guide I will try. Again, everything works perfectly even calling and texting, it's just the lock screen that doesnt seem to work.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab 2 General by ThreadRank