Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[S-OFF] Juopunutbear S-OFF

OP globatron

26th April 2012, 03:06 AM   |  #521  
MildewMan's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis, MO
Thanks Meter: 70
 
275 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by xologist

Can we do it this on Bulletproof 2.5.0?

or do we really have to flash the original rom so this can be achieved?

has anyone tried on Bulletproof 2.5.0?

You don't have to be on the stock rom. I haven't seen anyone that hasn't been able to do this on the Energy ROM yet.
26th April 2012, 03:17 AM   |  #522  
misfit61871's Avatar
Senior Member
Flag Provo,UT
Thanks Meter: 169
 
1,152 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by FrankRNC

S-OFF Check
ICS Check

But now I seem to have lost the root on my phone. SuperUser went on fine, but programs accessing ROOT say "NO ROOT". And according to SuperUser, I have no SU binary and it will not install it.

Am I the only one who thinks that HTC uses XDA as their software development department?

I had this happen too, I had to uninstall super user from the market, and get the zip from one if the how to root the amaze threads and flash that in recovery and then I got root back.

Sent from the morgue.
26th April 2012, 04:38 AM   |  #523  
truckerdewd's Avatar
Senior Member
Flag Independence, MO
Thanks Meter: 161
 
1,269 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by MildewMan

You don't have to be on the stock rom. I haven't seen anyone that hasn't been able to do this on the Energy ROM yet.

I couldn't do it on Energy rom. Ended up like a lot of others with it being stuck with the green arrows and finally gave up after 4 days of trying

Sent from my amazingly brilliant HTC Amaze 4G using my fingers. Duh!!!
26th April 2012, 05:45 AM   |  #524  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by truckerdewd

I couldn't do it on Energy rom. Ended up like a lot of others with it being stuck with the green arrows and finally gave up after 4 days of trying.

I had to try 5 different ROMs (including stock) before I found one that worked. It was not something I (or others) was doing wrong. Just one of those things and I finally hit the right combo with some help from the local talent.

Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium
26th April 2012, 06:37 AM   |  #525  
xologist's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 201
 
651 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
im stuck in the green arrows screen!

What can I do, I click the "volume down" then try to go on recovery but it wont work... how can I fix it?

Someone quick... I need the phone to wake up with its alarm clock.
26th April 2012, 06:45 AM   |  #526  
Member
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by xologist

im stuck in the green arrows screen!

What can I do, I click the "volume down" then try to go on recovery but it wont work... how can I fix it?

Someone quick... I need the phone to wake up with its alarm clock.

Try This:

enable ur debugging mode.
Run Amaze_All-In-One_Kit_XDA_V3.0 (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1493905)
Boot into Bootloader commads in command Options.
Flash the Stock T-mobile US kernel(f you are t-mobile).

did that on mine and it work.
Last edited by microamd; 26th April 2012 at 06:48 AM.
26th April 2012, 06:59 AM   |  #527  
jimczyz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
610 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Also keep running the program, you haven't gotten the timing down right yet.
26th April 2012, 07:07 AM   |  #528  
xologist's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 201
 
651 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by microamd

Try This:

enable ur debugging mode.
Run Amaze_All-In-One_Kit_XDA_V3.0 (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1493905)
Boot into Bootloader commads in command Options.
Flash the Stock T-mobile US kernel(f you are t-mobile).

did that on mine and it work.

how can I enable debugging on HBOOT Screen?

Someone please help me!
26th April 2012, 07:08 AM   |  #529  
Member
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by xologist

how can I enable debugging on HBOOT Screen?

Someone please help me!

oh nvm.. just go to ur bootloader which is volume down + power. and ran the software..
I forgot ur stuck on green arrow..

Try this:
Run Amaze_All-In-One_Kit_XDA_V3.0
Go to ur Bootloader
flash the T-mobile Kernel

@ jimczyz - Also keep running the program, you haven't gotten the timing down right yet.

Yup keep it running , coz u will need it.
Last edited by microamd; 26th April 2012 at 07:15 AM.
26th April 2012, 07:13 AM   |  #530  
xologist's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 201
 
651 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by microamd

oh nvm.. just go to ur bootloader which is volume down + power. and ran the software..
I forgot ur stuck on green arrow..

Try this:
Run Amaze_All-In-One_Kit_XDA_V3.0
Go to ur Bootloader
install the T-mobile Kernel from tool kit..

thanks but that didnt work..

how can we install recoveries manually again?

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
amaze s-off
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes