FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Project kitchen sink (cm9,miui,cna,aokp,gummy, plus tons of options) v2.0 5/3/12

4,151 posts
Thanks Meter: 7,055
 
By jokersax11, Recognized Developer on 17th April 2012, 08:54 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
26th April 2012, 02:32 AM |#411  
jokersax11's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 7,055
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by stl-soldier

Hey Joker, do you mind sharing which radio you are currently using? I ask because I am getting some random reboots and I'd like to isolate the problem. I want to be on the same page as far as radio. Also, are there any logs I can check that might help? Thanks.

Anyone else having issues with occasional reboots, or having data stop working? If so, what radio?

I'm on sprint so....

Sent from my MB855 using XDA
The Following User Says Thank You to jokersax11 For This Useful Post: [ View ]
 
 
26th April 2012, 03:31 AM |#412  
stl-soldier's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 283
 
More
Quote:
Originally Posted by jokersax11

I'm on sprint so....

Sent from my MB855 using XDA

Ah, right, didn't think about that. Where did you say the log to check was after a hard reboot? I don't remember where that post is.

BTW, I think if you posted about your latest BM you would still have one or two people hit the Thanks button on it. You deserve a lot of thanks, but I just find it funny.
The Following User Says Thank You to stl-soldier For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 04:51 AM |#413  
jokersax11's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 7,055
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by stl-soldier

Ah, right, didn't think about that. Where did you say the log to check was after a hard reboot? I don't remember where that post is.

BTW, I think if you posted about your latest BM you would still have one or two people hit the Thanks button on it. You deserve a lot of thanks, but I just find it funny.

Lol

Sent from my MB855 using XDA
The Following 4 Users Say Thank You to jokersax11 For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 05:02 AM |#414  
rskyline's Avatar
Senior Member
Flag Barquisimeto
Thanks Meter: 758
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jokersax11

Lol

Sent from my MB855 using XDA

Bro sorry for OT but we don't get more awesome installer for cm9? Or now will be this kitchen?
26th April 2012, 05:09 AM |#415  
jokersax11's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 7,055
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rskyline

Bro sorry for OT but we don't get more awesome installer for cm9? Or now will be this kitchen?

Awesome installer became kitchen sink. I have so many mods I want to let people use and kitchen sink will allow the choices to rain. I wasn't planning on customizing cm9 till it was official but I'm impatient

Sent from my MB855 using XDA
The Following 7 Users Say Thank You to jokersax11 For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 05:57 AM |#416  
rskyline's Avatar
Senior Member
Flag Barquisimeto
Thanks Meter: 758
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jokersax11

Awesome installer became kitchen sink. I have so many mods I want to let people use and kitchen sink will allow the choices to rain. I wasn't planning on customizing cm9 till it was official but I'm impatient

Sent from my MB855 using XDA

Certainly IMHO, i think you're doing the best way

Enviado desde mi Atrix™ 4G CM7 Nightly
26th April 2012, 08:25 AM |#417  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by ATRIXXIRTA

CNA base is working great for me.

Some issues:
you cannot use the system settings to make any changes to the notification bar(clock, battery, signal).

Also the "power widgets" cannot be added to notification pull down, and the onscreen soft keys cannot be added.

Just a few things i've noticed so far

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1335424979239.jpg
Views:	331
Size:	56.3 KB
ID:	1025448
I'm running CNA as well, but i can change those setting. Never try the on screen soft keys, where can i find the setting?


Sent from my MB860 using XDA
26th April 2012, 09:15 AM |#418  
Member
Thanks Meter: 29
 
More
Hey Joker,

Excellent work on this multi-ROM project ! Let us know when and how we can help you with translations

Just a little suggestion : could you include the future CM9 music app (instead or in complement of the classic music app) ? I know it's not official yet, but believe me it's perfectly integrated, stable and beautiful !
26th April 2012, 12:35 PM |#419  
ATRIXXIRTA's Avatar
Senior Member
Flag The Shangri-La Motel
Thanks Meter: 766
 
More
Quote:
Originally Posted by ko_wei13

Attachment 1025448
I'm running CNA as well, but i can change those setting. Never try the on screen soft keys, where can i find the setting?


Sent from my MB860 using XDA

Ya eventually those adjustments were made, but it didn't happen right away. Not sure why, but its all good now.

On screen buttons are called " navigation buttons"

There's a bunch of settings for those in the interface menu under Settings>Interface>Input settings>Navigation bar.

That's supposed to the "soft keys" that we have the option of installing through kitchen sink aroma process, but SHOULDNT if choosing cna.

Boot animation loop for me

Sent from my MB860 using XDA
26th April 2012, 01:36 PM |#420  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Flag Where I Am
Thanks Meter: 9,185
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ATRIXXIRTA

Dont choose to install the ICS Reloaded settings, or the Soft Key onscreen buttons.

They cause CNA not to get past boot animation

those 2 items only seem to play well with cm9

Sent from my MB855 using xda premium
26th April 2012, 01:39 PM |#421  
Th3Bill's Avatar
Senior Member
Flag Where I Am
Thanks Meter: 9,185
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ATRIXXIRTA

Glad to see it worked out.

But I dont think ICS reloaded won't work with CNA because of the kernel, but rather the ROM itself.

You should (i think) be ok to use the 1.3 as long as YOU ARE USING CM9 AS THE BASE ROM.

If your going to be using CNA DO NOT CHOOSE ICS RELOADED or SOFTKEYS and you should be ok, thats how I got it to work for me anyway..

But install KS however you can get it working and then flash jokers 1.3v4 after and you should be good to go

Its a from issue. Cna no like reloaded on photon either, and totally diff kernel. All kernel options on this rom are same kernels and modules regardless of which base you use.

Sent from my MB855 using xda premium

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes