Post Reply

SetCPU modes?

OP vilks

8th December 2011, 11:07 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Siauliai
Thanks Meter: 3
 
214 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
What does it mean ondemand, performance, hotplug and so on? what is the diference?
8th December 2011, 07:29 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 11
 
58 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by vilks

What does it mean ondemand, performance, hotplug and so on? what is the diference?

Well, ondemand : cpu maxes only when is needed
performance: cpu runs always on max speed,and consumes lots of battery...

I don't know anything about hotplug
24th April 2012, 03:26 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Smile hotplug
Hotplug its the performence switching all the time like if u put it on 200mhz and 1000mhz it will be like this: 1000-200-1000-200-1000-200-1000-200
its switching every 1sec
25th April 2012, 08:40 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
100 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
This means a lot battery consumption, right?
26th April 2012, 07:42 PM   |  #5  
swavab's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
307 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by mastaeit

This means a lot battery consumption, right?

Ya..hotplug using apparent juice aiming good performance side..if u want no compramis on battery choose ondemand..u can also use 'setxperia'(free from play store) by intek which working awsom on o3d..

Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes