5,605,438 Members 43,605 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[REQ] Sony Official ICS 4.1.A.0.562 from 23/04

Tip us?
 
sgj1
Old
#11  
sgj1's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 75
Join Date: May 2010
Location: spain
Quote:
Originally Posted by Dkadr1 View Post
I changed the build.prop and I did it through PCC, so don't know how to share it :S

Sent from my MT11i using XDA
Plese read the text in the code
Code:
mira en esta ruta a ver si tienes una carpeta que se llame blob_fs
si la tienes comprimela y la subes a cualquier sevidor
C:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine
look at this route to see if you have a folder called blob_fs
C:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine
 
Davi Meng
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 17
Join Date: Apr 2012
Location: Mbabane
Red face Hope someone to upload the ICS for MT15

Hope someone to upload the ICS for MT15
 
Madfysh
Old
#13  
Madfysh's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1479
Posts: 2,378
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Davi Meng View Post
Hope someone to upload the ICS for MT15
What's stoping you from using one for MT11i?

New to XDA? | Still interested in XDA? | Before you start
You need help OR wanna give feedback?
There's no stupid questions,only stupid answers,BUT,asking question that has already been answered IS stupid!
BEFORE you try anything with your phone,READ,after that,READ a bit MORE.
Always read first post,WITH UNDERSTANDING?
Stock FTF's
 
pedrofigo
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 172
Join Date: Nov 2011
Location: Leiria
I already tried change the build manually…flash the build zip…and all the time PCC says I have last fw. Seems I have to wait for official fw for NEO.
I have unlocked bt.
Just a question: for those that already have the ICS roms made by devs will we find any big difference?
Thanks
 
Davi Meng
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 17
Join Date: Apr 2012
Location: Mbabane
Default Nope,i'm using the KA16 ROM now

Quote:
Originally Posted by Madfysh View Post
What's stoping you from using one for MT11i?
Maybe the offical ROM for MT15 will be more compatible and stable

now i'm using KA16 uploaded at Apr. 24,it's better now,WIFI is working now
 
gregbradley
Old
#16  
gregbradley's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3354
Posts: 7,835
Join Date: Mar 2011
Location: Manchester

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Davi Meng View Post
Maybe the offical ROM for MT15 will be more compatible and stable

now i'm using KA16 uploaded at Apr. 24,it's better now,WIFI is working now
I hope so, because after a week of ICS on my NEO I have gone back to GB....it was just too slllloooooowww.....


If you are unsure, then read this.
If you are still unsure, watch this.

 

My contributions.
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants. Sir Isaac Newton


[X10] | [NEO] | [Xperia T/TX] |
[Xperia Z1]
You are free to share my work, but please provide the correct credits and a link to my original thread.
<<DO NOT MIRROR MY FILES>>


Follow me on twitter
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android App Review: Auto Config Free – XDA Developer TV

In this weeks episode of XDA Xposed Tuesday, we talked about customization of … more

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more