Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,091 Members 52,648 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want dalvik cache to sd on v1.4??
No! 262 24.35%
Yes! 563 52.32%
Hell I care! 251 23.33%
Voters: 1076. You may not vote on this poll

[ROM] MAY-28-13 | ICySNAP v2.0 GOLDEN EYE | ICS 4.0.4 | LGE 3.1 UI | Extended FINALE!

Tip us?
 
yamijhon
Old
#2301  
yamijhon's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 29
Join Date: Sep 2011
Location: valparaiso

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by stjames View Post
Go to the settings - apps - and tick the "unknown sources"
dude... i did it, but the "tick" doesn't work... it disapears when i go back or else...
that's why i' asking...
 
landeiro
Old
#2302  
landeiro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 641
Join Date: Mar 2010
Location: Rio de Janeiro
I have only bug. Sound beats + XLOUD. conficts with DSP Manager. I wipe all and the problem continues.
 
Pantx
Old
(Last edited by Pantx; 26th April 2012 at 11:21 PM.)
#2303  
Pantx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 256
Join Date: Jul 2011
LOL !!!
am i the only one without problems ??
i figured out ho to let work the compass.
the compass addon has incresed the sensiblity of the magnetometer.
so i installed the maket compass, and uninstalled the miui one
1) inside of a room or office or somwhere that has a lot of iron around you, forget the compass.
2) set the noise filter to strong, set sensor tipe for the older devices
and now i don't have any problems,
3) you need to calibrate a lot.

power widget problems ??? don't have any.
i have the cpu on 480-710 conservative.

disable boot animation doesn't work, but don't care :P

on the power wodget i use only, wifi audio gps, brighness, plane mode, sync.
on brighness i use only 2 options, Low and 100%, on sound i use only soun+viber and only viber.


i reinstalled this roim version like 10 times, i tried a lot to figure out how to let work the compass :P and never had a power widget problem.

i don't user app2sd or something like that.

(With CWM, don't know if it's the same with amonra)
(CHARGE YOUR PHONE until 100%)
(during all this settings i had allways pulgged the phone on the power supply, on the wall, not pc!)
i saved everything of the SD on the pc,
1) format sd 1+) Don't forget to put only the rom and the patch on th SD

2) factory reset 3) format system 4)wipe dalwik 5)wipe battery 6)installed rom
7)fast rebooted 8)installed the patch (see on the first page) 9)set you phone like your wish,
THEEEEN
10) restart to recovery 11)factory reset, 12)format system 13)wipe dalvik 14)wipe battery
15) install the rom 16)fast reboot for the ics setting 17) install the patch 18)set everyting,
19)DONE !!
END

if so it's not working ... it's not a lucky day then :P
Phone:Samsung Nexus S i9020T stock 100,1% CWM 6.0.2.5
Phone:LG Optimus One P500 AOKP (4.0.4) Milestone #6 CWM 5.0.2.7
 
omidreza
Old
#2304  
omidreza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 235
Join Date: Aug 2011
Location: Kerman
i also don't have any problem just the low sd card read and write speed and i don't know why...the rom is great
LG G2 mini Dual D618
 
Pantx
Old
#2305  
Pantx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 256
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by omidreza View Post
i also don't have any problem just the low sd card read and write speed and i don't know why...the rom is great
do you know the class of the SD ? i think i have a 4
ho do you test the speed of the sd ?
Phone:Samsung Nexus S i9020T stock 100,1% CWM 6.0.2.5
Phone:LG Optimus One P500 AOKP (4.0.4) Milestone #6 CWM 5.0.2.7
 
omidreza
Old
#2306  
omidreza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 235
Join Date: Aug 2011
Location: Kerman
Quote:
Originally Posted by Pantx View Post
do you know the class of the SD ? i think i have a 4
ho do you test the speed of the sd ?
my sd card is class 10...the read and write speed was high on the previous rom but in this rom it's low
LG G2 mini Dual D618
 
Shadayy
Old
#2307  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 107
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by nordic666 View Post
These bugs only happens to me, when i flashed darktremor.. withouth any app2sd, the ROM are clear as water.
Well, I use Link2SD since @neko removed native app2sd, I never had any problem.

I will re flash the ROM and test some things
 
Ghost1391
Old
#2308  
Ghost1391's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 112
Join Date: May 2011
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by yamijhon View Post
dude... i did it, but the "tick" doesn't work... it disapears when i go back or else...
that's why i' asking...
ahh well after ticking it just restart it will work
 
fire_flex
Old
#2309  
fire_flex's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Feb 2011
Location: cali

 
DONATE TO ME
Wink delete app DSP

Quote:
Originally Posted by landeiro View Post
I have only bug. Sound beats + XLOUD. conficts with DSP Manager. I wipe all and the problem continues.
hello! with Root explorer, delete the app DSP manager.

system/apps

Grettings
The Following User Says Thank You to fire_flex For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
yamijhon
Old
#2310  
yamijhon's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 29
Join Date: Sep 2011
Location: valparaiso

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Ghost1391 View Post
ahh well after ticking it just restart it will work
nope... even after rebooted

Tags
lgp500, p500
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes