FORUMS

Droid Turbo Lollipop OTA, 2015 Moto G Leaked – XDA TV

Android Lollipop for the Droid Turbo has been released. That and much more … more

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Report issues with ICS leak here.. OP updated 5-1 with list

1,594 posts
Thanks Meter: 799
 
By KnowledgeBroker, Recognized Contributor on 24th April 2012, 02:19 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
26th April 2012, 08:42 PM |#151  
porkchopexpress's Avatar
Member
Flag Fresno, CA
Thanks Meter: 7
 
More
I have noticed that the stock messaging app doesn't seem to show anyone's contact pictures, even though they are visible if you look up that person in the phone app.
 
 
26th April 2012, 08:54 PM |#152  
Senior Member
SLC, UT
Thanks Meter: 114
 
More
Quote:
Originally Posted by porkchopexpress

I have noticed that the stock messaging app doesn't seem to show anyone's contact pictures, even though they are visible if you look up that person in the phone app.

I posted a fix I find from the rezound forums in the general section this morning...

Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk 2 Beta-6
26th April 2012, 11:03 PM |#153  
crazypotato's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Phone button set default doesn't hold after reboot
Phone button set default doesn't hold after reboot when I have other VOIP apps like viber installed. That should be a bug HTC should address. The set default last before the reboot.

Facebook sense doesn't authorize with default facebook app. I had to root and uninstall factory facebook app and install one form Google Play to make it to work.

Camera "Manual Mode" image adjustment dials are impossible to read. The line mark on the dial is missing. Come on HTC!! I hope TMobile doesn't release the ROM just like that.

USB OTG is missing. That is part of the android ics. I hope HTC doesn't choose to not include it.
Last edited by crazypotato; 26th April 2012 at 11:21 PM.
26th April 2012, 11:29 PM |#154  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
By far my biggest complaint is the battery life on this one.

I realize this is not the final build.. but I just lost 40% by playing Empire Defense II for about 30 minutes w/o data or wifi on. The screen is always 80+% of my battery drain... Been using auto adjust, but still.

No real hard data, but just a feeling that the battery is not lasting nearly as long. Going to really have monitor it.
26th April 2012, 11:44 PM |#155  
hasoon2000's Avatar
Senior Member
Flag Orland Park, Illinois
Thanks Meter: 9,404
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eliasadrian

Weird it's not reading right, it's a pre-release leak, right? Haha.

Did you use UOT kitchen to get the percent? I haven't tried yet...

Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk 2 Beta-6

I used UOT to change it. I noticed it is 6% off and when it says I am at 11% percent, the phone will actually be 2% lower.

Quote:
Originally Posted by Silentbtdeadly

Did you flash it yourself, or did you install CapRombeta? If the rom I would report it there, he is trying to get the little quirks worked out.
dharvey4651 just posted a flashable battery % here if anyone is interested, he JUST put it out so I imagine it would be at your own risk(pretty minimal risk I'd think).

I used UOT and it is the stock ROM.
27th April 2012, 04:00 AM |#156  
KnowledgeBroker's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Daytona Beach, Fl
Thanks Meter: 799
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hasoon2000

I used UOT to change it. I noticed it is 6% off and when it says I am at 11% percent, the phone will actually be 2% lower.



I used UOT and it is the stock ROM.

I'm right there with you at this point, I've noticed this since you posted that- it seems to be off by a larger amount when it is full, but right now the system says 4% while the battery indicator in the status bar says 6%
I guess it isn't that big a deal compared to some of the things crazypotato just posted.. but I have a sneaky suspicion we are all getting some little quirky issues no one has identified yet..
27th April 2012, 01:48 PM |#157  
mrmako777's Avatar
Recognized Contributor
dragging knee on the track
Thanks Meter: 2,053
 
More
heres an issue that just happened...phone on idle, go to check it, no response from any buttons to turn the screen on. had to do a battery pull. first time ive ever had that happen since owning this phone
27th April 2012, 03:13 PM |#158  
sdaters's Avatar
Junior Member
Washington, DC
Thanks Meter: 5
 
More
The build seems very fast and stable for me thus far. I have noticed one radio issue, though. First, the signal in general seems weaker and tends to fluctuate much more. Additionally, I've noticed that when I lose signals (for instance in the underground metro tunnels) it takes longer for it to rediscover the signal in the stations. Furthermore, there are times when the phone shows signal and a 4g data connection, but I'm unable to make / receive calls, txts, or data. I'm able to fix this by restarting the phone, but it's an annoying issue.
27th April 2012, 05:22 PM |#159  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Keyboard seems to be running slow, and you can pull down the status bar on the lockscreen to unlock the phone,which I don't like very much.
Sent from my HTC_Amaze_4G using XDA
27th April 2012, 08:06 PM |#160  
xManMythLegend's Avatar
Senior Member
NYC
Thanks Meter: 114
 
More
Can you guys tell me if Picasa syncs with your Gallery ?

I see theres a dropdown menu now but Its unable to load Picasa albums.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes