Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,906 Members 42,604 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Fifa 2012 can't download additional data

Tip us?
 
smali26
Old
(Last edited by smali26; 8th April 2012 at 02:28 PM.)
#1  
smali26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 25
Posts: 403
Join Date: Mar 2007
Location: Union, NJ

 
DONATE TO ME
Exclamation Fifa 2012 can't download additional data

SO I DOWNLOADED FIFA 2012 ONTO MY GALAXY TAB 7 (ORIGINAL TMO) FROM THE MARKET AND PAID FOR IT.
I AM RUNNING [ROM][ICS 4.0.4] AOKP for P1000/L/N - BUILD #29 (06/04/2012).

AFTER THE GAME DOWNLOADED IT REQUIRED ADDITIONAL DATA.
SO HERE IS WHA IT HAPPENING.
1. IF I HAVE WIFI ON I GET AN ERROR THAT TELLS ME TO GO TO EAMOBILE.COM/COUNTRYGATE AND CLICK SUPPORT (ERROR 5002)

2. IF I TURN OFF THE WIFI THEN TRY IT AGAIN ON 3G, IT SHOWS THERE IS 1258 MB OF ADDITIONAL DATA. WHEN I SELECT TO DOWNLOAD IT GIVE ME THE OPTION TO DOWNLOAD THROUGH WIFI, 3G AND CANCEL. IF I CHOOSE WIFI IT CONNECTS AND THEN GIVE ME THE BELOW ERROR. WHICH IS THE SAME ERROR TO BEGIN WITH. (5002)

I HAVE BEEN TRYING TO GET THIS TO WORK FOR THREE DAY AND FINALLY GOT TIRED AND IS REACHING OUT FOR SOME HELP.
KINDLY LET ME KNOW IF ANYONE HAS ENCOUNTERED THIS OR CAN OFFER ANY SUGGESTIONS.
THANKS
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-08-08-56-23.jpg
Views:	713
Size:	12.2 KB
ID:	990257
If you like to control what you buy and own, XDA is the place for you!!!
 
kingskidd268
Old
#2  
kingskidd268's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 665
Join Date: May 2009
Location: Brooklyn NY

 
DONATE TO ME
Try putting screen time out to 30 minutes and the wifi sleep to never. Keep you tab plugged in. It happen with sonic CD I had to download 250 mb. Good luck.

Sent from my GT-P1000 using xda premium
Rom: Dark Jelly S 10.1
Tampered Change to Unlocked
Hboot: 1.140002
S-off
SuperCid: 11111111
Radio: 1.11
Kernel: Bubba Ver. 3

http://kingsdroid.blogspot.com/
http://http://kingsvitalockscreen.blogspot.com/
 
smali26
Old
(Last edited by smali26; 10th April 2012 at 02:11 AM.)
#3  
smali26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 25
Posts: 403
Join Date: Mar 2007
Location: Union, NJ

 
DONATE TO ME
Thanks kingskidd!!!
I will try that and advise how it goes.


UPDATE:
tried all of your suggestions (greatly appreciated). but i am sad to say still no luck.

i can't get a refund for the app.... too late
If you like to control what you buy and own, XDA is the place for you!!!
 
kingskidd268
Old
#4  
kingskidd268's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 665
Join Date: May 2009
Location: Brooklyn NY

 
DONATE TO ME
Sorry to hear. Maybe you can email the developer about the problem maybe he or she can update the app.
Sent from my GT-P1000 using xda premium
Rom: Dark Jelly S 10.1
Tampered Change to Unlocked
Hboot: 1.140002
S-off
SuperCid: 11111111
Radio: 1.11
Kernel: Bubba Ver. 3

http://kingsdroid.blogspot.com/
http://http://kingsvitalockscreen.blogspot.com/
 
smali26
Old
#5  
smali26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 25
Posts: 403
Join Date: Mar 2007
Location: Union, NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kingskidd268 View Post
Sorry to hear. Maybe you can email the developer about the problem maybe he or she can update the app.
Sent from my GT-P1000 using xda premium
thanks again.
If you like to control what you buy and own, XDA is the place for you!!!
 
smali26
Old
#6  
smali26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 25
Posts: 403
Join Date: Mar 2007
Location: Union, NJ

 
DONATE TO ME
i have tried everything. i have flashed original stock and still no luck.
i have tried overcome 4.1.0 no luck. no i am back on ICS aokp build 31 and going to build 33 tonight and will give it a try.

this app FiFA 12 is not worth the money. i thought i was going to be able to play soccer on my TAB, but it looks like i wasted my money and its not going to work.

if anyone has had any luck with this please help.
thanks
If you like to control what you buy and own, XDA is the place for you!!!
 
maschiosoosai
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 163
Join Date: Dec 2011
Location: Riyadh
Try running the game in airplane mode.
Devices:
Samsung ATIV Tab 7
Galaxy Tab(Miui)
Galaxy Nexus(Paranoid Android)
Nexus 5(Unrooted L Developer Preview)
 
smali26
Old
#8  
smali26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 25
Posts: 403
Join Date: Mar 2007
Location: Union, NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by maschiosoosai View Post
Try running the game in airplane mode.
THANKS!!! i tried it but no luck.
If you like to control what you buy and own, XDA is the place for you!!!
 
yellowchilli
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 189
Join Date: Jul 2007
Location: CWB
Quote:
Originally Posted by smali26 View Post
SO I DOWNLOADED FIFA 2012 ONTO MY GALAXY TAB 7 (ORIGINAL TMO) FROM THE MARKET AND PAID FOR IT.
I AM RUNNING [ROM][ICS 4.0.4] AOKP for P1000/L/N - BUILD #29 (06/04/2012).

AFTER THE GAME DOWNLOADED IT REQUIRED ADDITIONAL DATA.
SO HERE IS WHA IT HAPPENING.
1. IF I HAVE WIFI ON I GET AN ERROR THAT TELLS ME TO GO TO EAMOBILE.COM/COUNTRYGATE AND CLICK SUPPORT (ERROR 5002)

2. IF I TURN OFF THE WIFI THEN TRY IT AGAIN ON 3G, IT SHOWS THERE IS 1258 MB OF ADDITIONAL DATA. WHEN I SELECT TO DOWNLOAD IT GIVE ME THE OPTION TO DOWNLOAD THROUGH WIFI, 3G AND CANCEL. IF I CHOOSE WIFI IT CONNECTS AND THEN GIVE ME THE BELOW ERROR. WHICH IS THE SAME ERROR TO BEGIN WITH. (5002)

I HAVE BEEN TRYING TO GET THIS TO WORK FOR THREE DAY AND FINALLY GOT TIRED AND IS REACHING OUT FOR SOME HELP.
KINDLY LET ME KNOW IF ANYONE HAS ENCOUNTERED THIS OR CAN OFFER ANY SUGGESTIONS.
THANKS
Attachment 990257
I had the exact same problem with NFS:HP so I managed to contact EA tech support for Android (wasnt easy!) and here's the crappy workaround they gave me: copy downloaded folder from another device

details are on my blog, including email conversation with EA

http://blog.yellowchilli.net/2012/04...rror-5002.html
HTC One M7
Galaxy S4 SHV-E300S
Galaxy Note 8.0 3G
iPad Mini
Nexus 7 3G
iPod touch 5
Motorola Razr i XT890
Meizu MX 4-core
Motorola Razr Maxx
Nokia N9- PR 1.3
Palm/HP Pre 3

yellowchilli's playground on facebook
@ycptech
yellowchilli's gadget tips and tricks and reviews
yellowchilli's playground, Chinese
The Following User Says Thank You to yellowchilli For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
smali26
Old
#10  
smali26's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 25
Posts: 403
Join Date: Mar 2007
Location: Union, NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yellowchilli View Post
I had the exact same problem with NFS:HP so I managed to contact EA tech support for Android (wasnt easy!) and here's the crappy workaround they gave me: copy downloaded folder from another device

details are on my blog, including email conversation with EA

http://blog.yellowchilli.net/2012/04...rror-5002.html
THANKS DUDE!!! YOU ARE THE BEST!!! I will give it a try when i get home and update. I hope it works. my 1st task would be to obtain another android device that i can download on. i tried on my GS2 but no luck.
thanks again.
If you like to control what you buy and own, XDA is the place for you!!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Add Some Power to First Generation Snapdragon CPUs

Some older devices still remain very popular. Phones like theHTC Desire, Sony Ericsson … more

Android M Mentions Spotted in Android Code Review

While we are still waiting for Android L to be officially released, the first mentions of … more

Create a Simple Custom Launcher from Scratch

When you are starting your journey intoany sort of development, it’s never easy at the … more