Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can not connect thought USB with CM9 nightly 22/04 rom !!!

OP hki_peter

26th April 2012, 05:16 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I just install update-cm-9-20120422-NIGHTLY-tenderloin-signed
after that, TP can not connect to PC thought USB cable, got error message (driver can not install)
where can I download TP driver ?

Thanks
26th April 2012, 07:29 PM   |  #2  
racenrich's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
116 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Did you go into settings/storage/tap 3 mini squares on top/USB connections and then check Media device MTP.
I have 042212 installed and connect just fine.
HTH
27th April 2012, 06:52 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by racenrich

Did you go into settings/storage/tap 3 mini squares on top/USB connections and then check Media device MTP.
I have 042212 installed and connect just fine.
HTH

can you show me on screen dump ?
because I just rollback to 20120418 rom on last night !
and install anything back from google play ! it take long time to do it !
27th April 2012, 09:21 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by racenrich

Did you go into settings/storage/tap 3 mini squares on top/USB connections and then check Media device MTP.
I have 042212 installed and connect just fine.
HTH

Thanks racenrich

I find the option and select MTP device and working now !

goto setting --> storage --> (on top right corner, select USB computer connection) --> select Media device (MTP)
7th May 2012, 10:35 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I have the same problem as well..
I already turn on the MTP but still doesnt work.
Maybe is a driver problem?? Can anyone give me some help??
7th May 2012, 02:46 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Alberta
Thanks Meter: 154
 
383 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Have you tried uninstalling the Palm Drivers from your Control Panel => Add/Remove Programs (XP) or Programs and Features (Win 7) ?

You wanna remove anything that says PALM or novacom from those lists, then reinstall them. Personally, I use the WebOS QuickInstall to get the drivers installed properly, but that's just me.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes