Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,368 Members 43,887 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS-4.0.4] AOKP (KangXperiaProject) | Build-40 | 05/07/12 | Released

Tip us?
 
TheAlexVae
Old
(Last edited by TheAlexVae; 26th April 2012 at 07:46 PM.)
#31  
TheAlexVae's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 36
Join Date: Jun 2011
Location: In my house
Lightbulb Keyboard

Quote:
Originally Posted by parvizb7 View Post
keyboard not worked for me.
how can i fix it?
Do you mean Hardware Keyboard or Screen keyboard.
If you mean Hardware thyen you can download the flashable Keyboard Layout by TheMiltos21. The work for me. When you are in the phone you can try to download a keyboard app from the Google Play. It don't work for me.

Good Luck

Sorry for my bad English
New Phone: Samsung Galaxy S III
Rom: Stock 4.3
Kernel: Stock Kernel
Recovery: Stock Recovery



Old Phone: Xperia X10 Mini Pro
Rom: MiniCM7Pro V21/Ice Cream Sandwich CM9
Kernel:nAa Kernel
 
hummerh2back
Old
#32  
hummerh2back's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 116
Join Date: Apr 2009
Location: In Chrysler 300C
Quote:
Originally Posted by TheAlexVae View Post
Do you mean Hardware Keyboard or Screen keyboard.
How about screen keyboard (software)? Сan have someone fix for software keyboard?
HTC Touch HD2 (T8585) T-Mobile
Transcend 32Gb 10 Class




 
TheAlexVae
Old
#33  
TheAlexVae's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 36
Join Date: Jun 2011
Location: In my house
Thumbs down Fix

Quote:
Originally Posted by hummerh2back View Post
How about screen keyboard (software)? Сan have someone fix for software keyboard?
I don't have an fix for that. I don't what's worng there. Maybe Stelios97 have an fix later.
New Phone: Samsung Galaxy S III
Rom: Stock 4.3
Kernel: Stock Kernel
Recovery: Stock Recovery



Old Phone: Xperia X10 Mini Pro
Rom: MiniCM7Pro V21/Ice Cream Sandwich CM9
Kernel:nAa Kernel
 
lechuckthepirate
Old
#34  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 295
Join Date: Nov 2009
Location: Barcelona

 
DONATE TO ME
Flashed nAa 11 ics kernel with Flashtool.

Full data+user+cache+dalvik wipe
Flashed rom + google apps

At boot it shows the SONY logo for some seconds then screen goes black and nothing more happens...

Any hint ?
 
hectorrai
Old
#35  
hectorrai's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 291
Join Date: Jun 2011
Location: Ludhiana,Punjab,India
Quote:
Originally Posted by lechuckthepirate View Post
Flashed nAa 11 ics kernel with Flashtool.

Full data+user+cache+dalvik wipe
Flashed rom + google apps

At boot it shows the SONY logo for some seconds then screen goes black and nothing more happens...

Any hint ?
There is different b/w nAa 11 and nAa ics kernel ....are you sure you flashed right one ...nAa ics because nAa 11 is a Gingerbread kernel.

Sent from my E10i using xda premium
 
herbesi01
Old
(Last edited by herbesi01; 27th April 2012 at 12:32 AM.)
#36  
herbesi01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 236
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Daveee10 View Post
I fixed the data connection...
Search this on your build.prop file:
Code:
rild.libpath=/system/lib/libsemc_ril.so
rild.libargs=-d/dev/smd0
ro.telephony.ril.v3=icccardstatus,signalstrength
ro.telephony.default_network=0
ro.telephony.call_ring.multiple=false
ro.ril.hsxpa=1
ro.ril.gprsclass=10
Then replace with this:
Code:
rild.libpath=/system/lib/libsemc_ril.so
rild.libargs=-d/dev/smd0
ro.telephony.ril.v3=icccardstatus,signalstrength,datacall
ro.telephony.default_network=0
ro.telephony.call_ring.multiple=false
ro.ril.disable.power.collapse=1
ro.ril.enable.a52=1
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.hsupa.category=5
ro.ril.gprsclass=10


This working on my X8, with build from paul source code... On X8 I fixed the rotation sensor too, but I don't have X10 mini and X10 mini pro, so I don't know how to fix them...
I try this after and post it if work, thanks...

Sent from my U20i using XDA
Current Phone: Motorola Moto G (XT1033) - 8 GB

Old Phone: Xperia Mini Pro (sold) + Xperia P (bricked) + Nokia Lumia 520 (sold)

Tablet: Galaxy Note 10.1
 
StardustGeass
Old
#37  
StardustGeass's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 307
Join Date: Jan 2012
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by lechuckthepirate View Post
Flashed nAa 11 ics kernel with Flashtool.

Full data+user+cache+dalvik wipe
Flashed rom + google apps

At boot it shows the SONY logo for some seconds then screen goes black and nothing more happens...

Any hint ?
Are you sure you installed the kernel correctly ? As long as I remember, if you succeed in installing it, there won't be any SONY logo at all..
 
kkkhattak
Old
(Last edited by kkkhattak; 27th April 2012 at 06:19 AM.)
#38  
kkkhattak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 892
Join Date: Dec 2011
Location: Peshawar
Hey I fixed keyboard lights. Ok do this download d4 kfix when installed when you need to use your keyboard then enable it. If not then disable the d4 kfix because when your keyboard is close the lights are on only closes with screen off. GOOD LUCK

Sent from my U20i using xda premium
 
lechuckthepirate
Old
#39  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 295
Join Date: Nov 2009
Location: Barcelona

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hectorrai View Post
There is different b/w nAa 11 and nAa ics kernel ....are you sure you flashed right one ...nAa ics because nAa 11 is a Gingerbread kernel.

Sent from my E10i using xda premium
I used the one linked in the OP first post... is that one the good one?

Will try again to flash kernel.. maybe the flashtool I used is not working...

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------

It was the kernel.. bad flash.. now it's ok... but anyway I get no data.. tried the fix that's in some posts back there but anyway no connection.

Is there any other way to get data working ?

---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

I think I'm going back to PrimeHD ... at least till data works and the keyboard and rotation issues are corrected... can't use this ROM as daily driver.

Anyway very good work... it's snappy and smooth...
 
zorino2
Old
(Last edited by zorino2; 27th April 2012 at 10:41 AM.)
#40  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 35
Join Date: Apr 2011
Data is working with upper fix. Maybe there is no

Settings > More > Mobile Networks > Access Point Names > "nothing"

defined?

2lechucktpirate down:

Data enabled?
All wipped ? Simply data is working with corrected build.prop before flash.

Tags
4.0.4, aokp, aosp, ics, kang
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes