Post Reply

[Mod][FlexreaperR14][5/3/2012] Softkeys & Accurate Battery

OP bfranklin1986

19th April 2012, 11:45 PM   |  #41  
bfranklin1986's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 331
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Attack_Dog

Is it possible to fix the battery percentage when charging? Using Acer A200 button mod with FlexReaper R12.

Probably, I should have time to look into it first of next week.

Sent from my SGH-T959 using Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 06:32 PM   |  #42  
bdubs4200's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 260
 
1,658 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I tried metro blue on thors 158 maybe it was 159 but it boot looped. I expected it, just reporting the results

Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk
23rd April 2012, 10:50 PM   |  #43  
bfranklin1986's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 331
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Attack_Dog

Is it possible to fix the battery percentage when charging? Using Acer A200 button mod with FlexReaper R12.

This has been fixed and updated.
The Following 2 Users Say Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 08:35 AM   |  #44  
hatefuel19's Avatar
Senior Member
Flag Lex
Thanks Meter: 108
 
294 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Ics blue reflective won't flash.

Thor cwm v1.7
Cm9

Error status 0
Installation aborted

Sent from my A500 using Tapatalk 2
Last edited by hatefuel19; 26th April 2012 at 08:40 AM.
26th April 2012, 05:40 PM   |  #45  
bfranklin1986's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 331
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by hatefuel19

Ics blue reflective won't flash.

Thor cwm v1.7
Cm9

Error status 0
Installation aborted

Sent from my A500 using Tapatalk 2

Worked fine for me just now. Bad download maybe? Or try toggling signature verification off.

Sent from my A500 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 04:41 AM   |  #46  
Attack_Dog's Avatar
Member
Flag Cincinnati, Ohio
Thanks Meter: 18
 
71 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
The battery charging is still glitching
The Following User Says Thank You to Attack_Dog For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 01:13 PM   |  #47  
hatefuel19's Avatar
Senior Member
Flag Lex
Thanks Meter: 108
 
294 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by bfranklin1986

Worked fine for me just now. Bad download maybe? Or try toggling signature verification off.

Sent from my A500 using Tapatalk 2

Tried three different downloads. Will try sig verification and post back

Edit: togled sig and it still won't install a fresh download. Maybe post md5 so I can verify a good download.

Edit: downloaded on PC and pushed to sdcard and it still won't install. Tried mounting system then installing and still no go.

Are you using thors 1.7 cwm?
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Last edited by hatefuel19; 27th April 2012 at 01:47 PM.
27th April 2012, 09:18 PM   |  #48  
bfranklin1986's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 331
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by hatefuel19

Tried three different downloads. Will try sig verification and post back

Edit: togled sig and it still won't install a fresh download. Maybe post md5 so I can verify a good download.

Edit: downloaded on PC and pushed to sdcard and it still won't install. Tried mounting system then installing and still no go.

Are you using thors 1.7 cwm?
Sent from my MB860 using Tapatalk 2

MD5: B5C45962935560E6E693DC5E6E195D37

I'm actually on RA recovery now, but no reason it shouldn't work through CWR. This is the link for RA I used if you want to try it out.....
The Following User Says Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 10:18 PM   |  #49  
bfranklin1986's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 331
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Attack_Dog

The battery charging is still glitching

Here's my solution:

Fixed the white background on the charging icon but not going to edit 100 .pngs so it's just going to be this battery image:


and then your percentage icon and it will flash between the two


Links updated!
Last edited by bfranklin1986; 28th April 2012 at 12:21 AM.
The Following User Says Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 12:45 AM   |  #50  
hatefuel19's Avatar
Senior Member
Flag Lex
Thanks Meter: 108
 
294 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
still no go.....md5's do not match either.....not even for a fresh download.

I may be downloading the wrong file, but to double check.

Im running CM9 alpha 1. I click the Alpha 1 link in op which takes me to minus where i scroll over to ics reflective.zip and install from recovery.

let me know where im going wrong lol.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes