Post Reply

[ROM][ICS-4.0.4] AOKP (KangXperiaProject) | Milestone 6 | 14/07/12 | Released

OP stelios97

26th April 2012, 10:42 PM   |  #131  
Baron1971's Avatar
Senior Member
Flag Ihrefeld
Thanks Meter: 22
 
134 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
The new Version is now working for me!! Thanks for your hard work!!!
27th April 2012, 04:57 AM   |  #132  
ruben21's Avatar
Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 158
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Men still have a low brightness how I can fix it

Sent from my E10i using xda premium
27th April 2012, 07:06 AM   |  #133  
Daveee10's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 2,445
 
618 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ruben21

Men still have a low brightness how I can fix it

Sent from my E10i using xda premium

Find this in /system/etc/hw_config.sh
Code:
echo i2c_pwm_als > $dev/mode
and change:
Code:
echo i2c_pwm > $dev/mode
The Following User Says Thank You to Daveee10 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 11:43 AM   |  #134  
arif41's Avatar
Senior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 125
 
499 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
when selecting time zone it close

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

does selecting time zone still close ?
27th April 2012, 12:15 PM   |  #135  
fredericosantos's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by awriefwiguna

when selecting time zone it close

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

does selecting time zone still close ?

It also happens to me :(
27th April 2012, 12:25 PM   |  #136  
stelios97's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Famagusta
Thanks Meter: 4,388
 
1,462 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fredericosantos

It also happens to me :(

with build 34b this is fixed!
The Following 2 Users Say Thank You to stelios97 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 12:57 PM   |  #137  
arif41's Avatar
Senior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 125
 
499 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by stelios97

with build 34b this is fixed!

wow thanksss !!
but why data doesn't work on my sim card ?
27th April 2012, 01:14 PM   |  #138  
Senior Member
Flag Salvador
Thanks Meter: 22
 
208 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by awriefwiguna

wow thanksss !!
but why data doesn't work on my sim card ?

Look your APN

Go to:

Settings>More>Mobile Networks>Acess point names

If dont have anything, press `the squares´ so press reset to Default.
Will appear later, and i think it will work


PS: The squares = the first button from left to right, side of the button Home
27th April 2012, 01:53 PM   |  #139  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
172 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
i get boot loop

and when i press to reboot it reboots to revocery
Last edited by clepto1995; 27th April 2012 at 02:55 PM.
27th April 2012, 02:49 PM   |  #140  
ruben21's Avatar
Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 158
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
The perfect custom rom jejeje only wait for camera and radio

Sent from my E10i using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes