FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[4.0.4] [05\21\12] Doc's Master ICS V12 Powered by SGS3+AOKP+MIUI...

622 posts
Thanks Meter: 2,299
 
By vibranturk, Senior Member on 25th April 2012, 12:50 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
27th April 2012, 05:23 AM |#111  
Senior Member
Flag San Rafael, CA
Thanks Meter: 8
 
More
So, I have 2 Cappys. Purchased it a year or so back to be unlocked and used for Tmobile. Was using it till recently until I was able to upgrade and got 2 new phones. I still do have the cappys which I use to flash as I want or however many time I wish to. I do like to switch the SIM to one of the cappy and use it sometime since I really do like cappy a lot.

Now to the test. Both the cappys dont have SIM card. Both has same kind of SD card. Both have wireless running. BT, GPS, and other stuff are off. Essentially both have same settings. Apart from flashing, dont much use the phone, during the test period.

1st cappy is running on Doc's Master V6 while the other one is running the V10 (not 10.1 or 10.5 - just 10.0). Battery in V6 after 2 days is at around 70%. While in the V10, after 16hours, it is down to 38%.

Is something draining the battery in V10?
 
 
27th April 2012, 05:53 AM |#112  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by eNemy-

There you go
0f16185b84539a8e292ff09874011654

are you sure its v10.5?
mine is a6af8051c9532c58297366ecb27a8093

thanks anyway
27th April 2012, 07:36 AM |#113  
HootanParsa's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 9,248
 
More
Quote:
Originally Posted by vibranturk

1 "Unfortunatly, %1Şs has stopped" writes wrong. There must be something like maybe "Report"...
3 Tested file explorer... With folder browsing its deletes files both in sd and ext sd. With category browsing it sometimes-especially first time deleting file- not deletes but if you try it again it deletes...

I'm Mi File Explorer Dev
- "%1Şs" bug fixed (Resource Problem), please wait for the next version
- When you delete files in category lists, you should wait list to be refreshed after some seconds and it depends on ROM Media Scanner speed, you can leave it and continue browsing
Thanks
The Following 2 Users Say Thank You to HootanParsa For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 08:14 AM |#114  
panda_mode's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 29
 
More
Trying out v10.5 I must say it's fantastic! Welcome back, Turk.

Sent from my SGH-I897 using XDA
27th April 2012, 09:09 AM |#115  
eNemy-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by bobo122

are you sure its v10.5?
mine is a6af8051c9532c58297366ecb27a8093

thanks anyway

Checked again and its the same.
Would someone else post the md5 for v10.5?
27th April 2012, 01:13 PM |#116  
reinbeau's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag South of Boston, MA
Thanks Meter: 4,688
 
More
Thread cleaned
Stay on topic, and if you don't have anything constructive to post, don't.
The Following 6 Users Say Thank You to reinbeau For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 01:25 PM |#117  
scrypt's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Exclamation
OK @mi file explorer dev. How exactly did you fix the bug. I mean that message " %1s has stopped" appears on all apps. Not just file explorer, were all apps affected because of mi explorer? I thought it was more of a ROM problem than mi explorer. I am confused please elaborate and clarify
Also I noticed that the android OS battery consumption is still abnormally high, even higher than the screen. Shouldn't it have been fixed in 4.0.4?? Other than that everything is fine
The Following User Says Thank You to scrypt For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 01:55 PM |#118  
vibranturk's Avatar
OP Senior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 2,299
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bobo122

are you sure its v10.5?
mine is a6af8051c9532c58297366ecb27a8093

thanks anyway

V10.5 MD5: A6AF8051C9532C58297366ECB27A8093

P.S: Will always add starting coming next builds...
The Following 4 Users Say Thank You to vibranturk For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 02:49 PM |#119  
kangi26's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Seattle
Thanks Meter: 1,456
 
More
Found a minor bug on 10.5, get an FC in calculator when you go to settings, change text size

Sent from a autonomous device
27th April 2012, 02:55 PM |#120  
tallsilver's Avatar
Senior Member
Conway, SC
Thanks Meter: 181
 
More
Quote:
Originally Posted by kangi26

Found a minor bug on 10.5, get an FC in calculator when you go to settings, change text size

Ditto here.

BTW, trying the test Glitch with TWRP and all seems to be working well. A really slick recovery interface!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes