Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more

Try Some Android Lollipop Applications on Your Device

Android 5.0 Lollipop has been officially announced and lucky users of Google Nexus 5 … more

AutoCon Manages Your Connections to Perserve Battery Life

As we’ve talked about in the past, battery life is still somewhat of a sore … more
Post Reply

[Q] fake update on b2a

OP el:

24th April 2012, 03:15 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Hi everyone,

I have the p970h in Costa Rica, and my current software version is V10c. I looked at this page (a page I can't post cause I'm a newbie) that there is V20a for my country, so I tried to get it through the official software updater. When I connect the phone, it does tell me there is an actualization, it goes through all the process and does the update. But, when I check the software, it's still on v10c. And, if I connect the phone, it tells me again that I should update my phone...

Is it normal?

All I want is to get the GB, for battery and speed purposes. I have read the other ways you have posted to do this; but as far as I read in the smartflash thread, the V20x patches there are are intended for lgp970, not p970h, and that can get some troubles, as far as I understood.

My phone is not rooted, and I'd really like to get the update using the program, but maybe I'm doing something wrong. I even tried to fake my country (Mexico, Spain, Germany...) thinking it would do any difference, but nothing.

thank you very much
24th April 2012, 02:42 PM   |  #2  
Redblack's Avatar
Member
Flag Olkusz
Thanks Meter: 8
 
85 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
You did restore factory settings?
24th April 2012, 03:13 PM   |  #3  
zyfkurmom's Avatar
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 13
 
73 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Check my post out http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1586608


Sent from my LG-P970 using xda premium
25th April 2012, 01:59 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by vervactor

You did restore factory settings?

No, I haven't. You recommend me to do it, so...

Quote:
Originally Posted by zyfkurmom

Check my post out http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1586608


Sent from my LG-P970 using xda premium

Thank you, but the roms you posted there are intended for other countries. Isn't there a risk flashing them? Besides, my phone is p970h, don't know if that's all right.
25th April 2012, 06:04 AM   |  #5  
zyfkurmom's Avatar
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 13
 
73 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Tell me your country and what v20 firmware you want for p970h (a,b,c ,etc) i'll be happy to help you make one(its specific for p970h , don't worry !)

Sent from my LG-P970 using xda premium
Last edited by zyfkurmom; 25th April 2012 at 01:36 PM.
The Following User Says Thank You to zyfkurmom For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 03:24 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Thank you!

I live in Costa Rica (which is, if you don't know, located at Central America). I saw there is V20a for my region, but it says it's for Telefónica. Anyways, I want the most reliable version, don't know wich is, and an easy rootable one, because I've listened there are some troubles rooting V20x (Just in case I would need to)

Again, thank you very much.
27th April 2012, 10:30 AM   |  #7  
zyfkurmom's Avatar
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 13
 
73 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by el:

Thank you!

I live in Costa Rica (which is, if you don't know, located at Central America). I saw there is V20a for my region, but it says it's for Telefónica. Anyways, I want the most reliable version, don't know wich is, and an easy rootable one, because I've listened there are some troubles rooting V20x (Just in case I would need to)

Again, thank you very much.

i'll upload the link as soon as possible(takes me 3 hours).But rooting..........i don't know how to root p970h , i'm sorry
27th April 2012, 01:26 PM   |  #8  
N00BY0815's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,885
 
2,440 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by zyfkurmom

i'll upload the link as soon as possible(takes me 3 hours).But rooting..........i don't know how to root p970h , i'm sorry

Rooting is easy. First extract the kdz file into bin and fls (find extract tool in dev section) then inject cwm with a dd command in linux/ubuntu. Then flash superuser.zip and you re done ;)

Sent from my LG-P970 using XDA
27th April 2012, 01:31 PM   |  #9  
zyfkurmom's Avatar
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 13
 
73 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by el:

Thank you!

I live in Costa Rica (which is, if you don't know, located at Central America). I saw there is V20a for my region, but it says it's for Telefónica. Anyways, I want the most reliable version, don't know wich is, and an easy rootable one, because I've listened there are some troubles rooting V20x (Just in case I would need to)

Again, thank you very much.

Here you go! rapidshare.com/files/1053509965/V20A_LG_P970H.zip the instructions are inside the smartflashtool.zip

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

[/COLOR]
Quote:
Originally Posted by N00BY0815

Rooting is easy. First extract the kdz file into bin and fls (find extract tool in dev section) then inject cwm with a dd command in linux/ubuntu. Then flash superuser.zip and you re done ;)

Sent from my LG-P970 using XDA

well..........saying is very easy but doing it is not easy
Last edited by zyfkurmom; 27th April 2012 at 01:33 PM.
27th April 2012, 09:07 PM   |  #10  
Meninw's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 208
 
155 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by el:

but as far as I read in the smartflash thread, the V20x patches there are are intended for lgp970, not p970h, and that can get some troubles, as far as I understood.
thank you very much

Hi there! I'm from Brazil and my device is the P970h too. I'm using Zeus v6.22 V20N Europe Open and I got NO PROBLEM AT ALL. You don't have to worry about different versions of ROMs. Install it and BE HAPPY!!!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus Black Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank