Thread Closed

[ROM]5-23-2012[DiSCONTINUED]| AOKP-Insomnia Build 37 For MT4G

OP blackwing182

27th April 2012, 03:22 AM   |  #2081  
blackwing182's Avatar
OP Senior Member
Flag Naranjito P.R
Thanks Meter: 2,738
 
2,729 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by tnpapadakos

so can anyone get a custom min/max setting on the cpu to actually stick? seems like its not a kernel issue...sorry, i've asked a few times but haven't got anyone to actually raise their hand and say. "yes. I can change my cpu min/max values and they stick"

1209/368 is just so...well...unsatisfying
this thing would really be nice if i could max it to like 1500 or so like i did on CM7

so, no need for anyone to say they're having the same problem, just need someone to confirm their custom min/max values are sticking and surviving reboot

i dont think anyone actually has confirmed this and it seems to go completely ignored by the 'dev'

the thing is that the kernel is nor responsible for that, is the phone that doesent want to handle that hight OC, you can ask that to any real kernel dev!
27th April 2012, 03:24 AM   |  #2082  
blackwing182's Avatar
OP Senior Member
Flag Naranjito P.R
Thanks Meter: 2,738
 
2,729 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by betin50

How can I get the regular size keyboard, I've got these fat fingers. ROM's great though

Sent from my Glacier using xda premium

i think lord uses regular size keyboard, ill check how can i cnange it
27th April 2012, 04:03 AM   |  #2083  
Senior Member
Flag Marietta, GA
Thanks Meter: 9
 
145 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by blackwing182

i think lord uses regular size keyboard, ill check how can i cnange it

I figured it out, I just copied a LatinIME.apk from another ICS rom replaced the old one in system/app.
Also want to mention battery life is amazing
The Following User Says Thank You to betin50 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 07:50 AM   |  #2084  
blackwing182's Avatar
OP Senior Member
Flag Naranjito P.R
Thanks Meter: 2,738
 
2,729 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by betin50

I figured it out, I just copied a LatinIME.apk from another ICS rom replaced the old one in system/app.
Also want to mention battery life is amazing

sweet im testing a build now, im going to see if it have the tiny keyboard, if it have it, ill change it to the big one, btw did you really are from spain? you talk spanish like me?
27th April 2012, 08:59 AM   |  #2085  
0.0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,730
 
5,844 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
i just found a bug. it seems that the camera flash doesnt work anymore. can someone confirm this?

edit: crap, im low on battery. thats why there isnt a camera flash. theres no bug
Last edited by 0.0; 27th April 2012 at 09:05 AM.
27th April 2012, 11:05 AM   |  #2086  
Senior Member
Flag Marietta, GA
Thanks Meter: 9
 
145 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Well my grandparents were from there and yeah I can speak it, I still have cousins over there

Sent from my Glacier using xda premium
The Following User Says Thank You to betin50 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 11:12 AM   |  #2087  
tnpapadakos's Avatar
Senior Member
Flag Tampa
Thanks Meter: 1,029
 
2,881 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by blackwing182

the thing is that the kernel is nor responsible for that, is the phone that doesent want to handle that hight OC, you can ask that to any real kernel dev!

wow...wtf?

no disrespect intended, but..
you really don't understand what i'm talking about, do you?
Last edited by tnpapadakos; 27th April 2012 at 12:53 PM.
27th April 2012, 01:26 PM   |  #2088  
blackwing182's Avatar
OP Senior Member
Flag Naranjito P.R
Thanks Meter: 2,738
 
2,729 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by tnpapadakos

wow...wtf?

no disrespect intended, but..
you really don't understand what i'm talking about, do you?

Lol I reed you question and have nothing to do with what I answer xD my apologize

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2 Beta-5
The Following User Says Thank You to blackwing182 For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 01:43 PM   |  #2089  
tnpapadakos's Avatar
Senior Member
Flag Tampa
Thanks Meter: 1,029
 
2,881 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by blackwing182

Lol I reed you question and have nothing to do with what I answer xD my apologize

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2 Beta-5

the minimum and maximum cpu values keep reverting back to default

los valores mínimo y máximo de la CPU mantener a volver de nuevo a los valores de
27th April 2012, 03:47 PM   |  #2090  
...Awesome...'s Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Flag Chicago
Thanks Meter: 7,265
 
3,206 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tnpapadakos

the minimum and maximum cpu values keep reverting back to default

los valores mínimo y máximo de la CPU mantener a volver de nuevo a los valores de

That makes no sense in spanish lol

Sent from my ROOTIE TOOTIE FRESH 'N FRUITY GLACIER

The Following 2 Users Say Thank You to ...Awesome... For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in myTouch 4G Android Development by ThreadRank