5,594,805 Members 37,092 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want dalvik cache to sd on v1.4??
No! 259 24.46%
Yes! 551 52.03%
Hell I care! 249 23.51%
Voters: 1059. You may not vote on this poll

[ROM] MAY-28-13 | ICySNAP v2.0 GOLDEN EYE | ICS 4.0.4 | LGE 3.1 UI | Extended FINALE!

Tip us?
 
neko95
Old
(Last edited by neko95; 27th April 2012 at 10:31 AM.)
#2321  
neko95's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 4777
Posts: 2,498
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by omidreza View Post
i just deleted it but now it can not be installed on the rom and it says it's not compatible. even i restored my backup from titanium but there is no google map at all.
should i reflash the rom to restore the system apk?
> its becoz , you have only removed maps.apk, u must removed street.apk aswell

> and also what causes your sd rear and write speed low is gmaps

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

The Following 2 Users Say Thank You to neko95 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
omidreza
Old
(Last edited by omidreza; 27th April 2012 at 11:22 AM.)
#2322  
omidreza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 229
Join Date: Aug 2011
Location: Kerman
Quote:
Originally Posted by neko95 View Post
> its becoz , you have only removed maps.apk, u must removed street.apk aswell

> and also what causes your sd rear and write speed low is gmaps
> i did it too but nothing happened and still i can not install gmap. is there anything else to delete?
> i had gmaps on the previous rom but the speed was not low as this rom
phone: LG Optimus One p500
ROM: CM 10.2
Kernel: Stock kernel
Overclock: 320~729MHz - Smartass V2
 
skhamsala
Old
#2323  
skhamsala's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 226
Join Date: Nov 2010
Location: Hyderabad
installed fix...but wifi still not working

Regards
Skhamsala
-----------
MODEL : Optimus One P500 - LG
ROM : PROTOS 9 - FD1999
 
hzoner
Old
(Last edited by hzoner; 27th April 2012 at 01:39 PM.) Reason: added some screenshot
#2324  
hzoner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 152
Join Date: Nov 2011
Originally Posted by messi4lyf View Post

I am having 4.8X ROM. phone is not detecting my location. I used to get locations by using wireless locations. I haven't tried GPS yet

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Quote:
Originally Posted by neko95 View Post
> thats the main reason why 5.0 is created, FYI

OMG the location on map is working now... it lock on somewhere on the map but actually it's a hundred kilometers away from my actual location...

note: when GPS & wifi is on it point in your location and then moved from somewhere else... BUT if GPS is off and only wifi is on it gives the right location...

ANY Fix for GPS, i applied your gpsfix but it doesn't help....


PS: i reinstalled this rom many times 2 days for now just to make it stable and working. my primary problem is linking 2 SD, "/DATA/blah blah blah is read only"
anyway neko you are improving
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gps_on.png
Views:	132
Size:	67.2 KB
ID:	1027306   Click image for larger version

Name:	gps_off.png
Views:	132
Size:	67.1 KB
ID:	1027307  

Phone: Galaxy i8552 * Optimus One ROM: JASP Next Level * AOKP Milestone #1
 
Pantx
Old
#2325  
Pantx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 255
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by hzoner View Post
Originally Posted by messi4lyf View Post

I am having 4.8X ROM. phone is not detecting my location. I used to get locations by using wireless locations. I haven't tried GPS yet

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

OMG the location on map is working now... it lock on somewhere on the map but actually it's a hundred kilometers away from my actual location...

note: when GPS & wifi is on it point in your location and then moved from somewhere else... BUT if GPS is off and only wifi is on it gives the right location...

ANY Fix for GPS, i applied your gpsfix but it doesn't help....

PS: i reinstalled this rom many times 2 days for now just to make it stable and working. my primary problem is linking 2 SD, "/DATA/blah blah blah is read only"
anyway neko you are improving
for fixing the exact location of the gps:
Quote:
Originally Posted by neko95 View Post
> you can run "gpsfix" in terminal emulator.. select ur country then reboot. no need to mess up with system files

> I also encountered that prob.. if you open up google maps.. at 1st it would give you wrong location

> to do.. open navigation and locate ur location.. it would give you the correct accurate location
Phone:Samsung Nexus S i9020T [ROM 4.2.2] SLIM BEAN 3.1 CWM 6.0.2.5
Phone:LG Optimus One P500 AOKP (4.0.4) Milestone #6 CWM 5.0.2.7
 
hzoner
Old
#2326  
hzoner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 152
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by Pantx View Post
for fixing the exact location of the gps:


done that but doesn't fix the problem...

Phone: Galaxy i8552 * Optimus One ROM: JASP Next Level * AOKP Milestone #1
 
windwarrior
Old
#2327  
windwarrior's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 167
Join Date: Jan 2011
Location: Isla de Margarita
Well.. i have the configuration toggle bug u.u (v5.0x)

The zip on first page didn't worked for me (flashed once wiping dalvik, didn't work, flashed againg without wiping dalvik... didn't work neither)

Does Someone have any suggestion?
 
Shadayy
Old
(Last edited by Shadayy; 27th April 2012 at 02:00 PM.)
#2328  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 107
Join Date: Nov 2011
I solved my problems, i did this way :

1- Wipe system, cache, dalvik cache, factory reset
2- Flash the rom; reboot
3- Terminal emulator: su, rmd2tmp; reboot
4- Install Link2SD (i have a partition ext4); reboot
5- Install all apps; recovery
6- Wipe cache, dalvik cache, Flash the fix at the first post.

Everything working for me
The Following User Says Thank You to Shadayy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
windwarrior
Old
#2329  
windwarrior's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 167
Join Date: Jan 2011
Location: Isla de Margarita
Quote:
Originally Posted by Shadayy View Post
I solved my problems, i did this way :

1- Wipe system, cache, dalvik cache, factory reset
2- Flash the rom; reboot
3- Terminal emulator: su, rmd2tmp; reboot
4- Install Link2SD (i have a partition ext4); reboot
5- Install all apps; recovery
6- Wipe cache, dalvik cache, Flash the fix at the first post.

Everything working for me
I'll try that tonight, thanks
 
neko95
Old
#2330  
neko95's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 4777
Posts: 2,498
Join Date: Jan 2012
Default update

> test rom added at 1st post

> if your using it ..report bugs.. and specially confirm the toggles, wifi, settings etc.. bug..

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~


The Following User Says Thank You to neko95 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
lgp500, p500
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes