Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[HOWTO] Change PRL on Virgin Mobile LG Optimus V (5/06/2011)

OP freddysam

19th March 2012, 12:49 PM   |  #251  
exProphecy's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
84 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
If I update to the latest Sprint PRL 60683, does that mean I no longer connect to the Virgin Mobile towers? Or are the towers all one and the same?
Last edited by exProphecy; 19th March 2012 at 01:35 PM.
19th March 2012, 06:35 PM   |  #252  
turboeddie's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by exProphecy

If I update to the latest Sprint PRL 60683, does that mean I no longer connect to the Virgin Mobile towers? Or are the towers all one and the same?

You will still connect to virgin.....

Sent from my Triumph using xda premium
19th March 2012, 07:32 PM   |  #253  
fatchick1o9's Avatar
Senior Member
Flag Your Mom's closet
Thanks Meter: 38
 
133 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by exProphecy

If I update to the latest Sprint PRL 60683, does that mean I no longer connect to the Virgin Mobile towers? Or are the towers all one and the same?

you'll be fine. virgin mobile runs on the sprint PCS network.
20th March 2012, 03:50 AM   |  #254  
MidtownHD's Avatar
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 57
 
271 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Is there a way to do this in a mac environment (not bootcamp/vm)?

Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
20th March 2012, 05:35 AM   |  #255  
Senior Member
Flag Philly
Thanks Meter: 642
 
2,237 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Virtual PC? :P

Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
21st March 2012, 03:31 AM   |  #256  
exProphecy's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
84 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
So I updated to the 60683 sprint PRL and now people aren't receiving my texts. I'm also not receiving theirs. Until now I am slowly receiving texts from like six hours ago. My friends are also telling me they are getting my texts one by one every hour or so. I am set to home only. What's going on?
21st March 2012, 04:30 AM   |  #257  
Senior Member
Flag Philly
Thanks Meter: 642
 
2,237 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by exProphecy

So I updated to the 60683 sprint PRL and now people aren't receiving my texts. I'm also not receiving theirs. Until now I am slowly receiving texts from like six hours ago. My friends are also telling me they are getting my texts one by one every hour or so. I am set to home only. What's going on?

VM is having a outage. Its been like this all day. Goto Android Central and read info on a thread therw.

Sent from my LG-VM670 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Curiousn00b For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 01:30 AM   |  #258  
admiralnorman's Avatar
Junior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 6
 
29 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
LG Optimus Slider
I was able to get this set up on the Optimus Slider using the instructions in the OP.

I don't see a difference in signal strength, but that was never an issue.

I was hoping this would allow me to activate Google Voice. But it did not. I am sadface.
27th April 2012, 10:25 PM   |  #259  
bloodbath's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
268 posts
Join Date:Joined: May 2007
Are the PRLs area specific and if so, where would I find the latest for California? Thanks
21st June 2012, 04:12 AM   |  #260  
Junior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 3
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Can anyone share the CDMA Workshop 3.6.0 Demo version? 3.8.5 that they have on their website won't let me "read" MSL

Thanks!

The Following User Says Thank You to EvoX2008 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes