Post Reply

[ROM][ICS 4.0.4][AOKP-Milestone 5]Galaxian-Soup[GT-7310/7300][05.01.2012]

27th April 2012, 01:50 PM   |  #341  
safariking's Avatar
Senior Member
Flag Lelystad
Thanks Meter: 4,633
 
4,301 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lithuanian

someone could make a video? Thanks.

video of build 32:

http://www.youtube.com/watch?v=Iq5ifEzJnwE&feature=plcp
The Following User Says Thank You to safariking For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 04:49 PM   |  #342  
Senior Member
Thanks Meter: 231
 
719 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by safariking

video of build 32:

http://www.youtube.com/watch?v=Iq5ifEzJnwE&feature=plcp

Very sly way to plug your own ROM in someone else's competing thread. Unbelievable
27th April 2012, 05:50 PM   |  #343  
somboons's Avatar
Senior Member
Flag Bangkok
Thanks Meter: 384
 
920 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Can't use USB connector with thrumb drive on build 34 and sometime can't add widget or application shortcut on screen.
Last edited by somboons; 27th April 2012 at 06:13 PM.
27th April 2012, 08:36 PM   |  #344  
desantim's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 83
 
383 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by harry_fine

I think you forgot to edit the title of his thread to show this is build 34.

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

Anyone still having the problem that I saw starting in build 32, where when you are on wifi, connected to a router or hotspot requiring authentication, and then the tablet sleeps for a while, and then you turn it back on, it will not authenticate. You have to turn wifi off, then on, and it will then authenticate fine.

Earlier in this thread there are some comments about how it was a known bug, I was hoping it was gone in build 34, but I've had it twice.

Anyone else?

Same issue here, Build 34, clean install, I did not seem to have this issue on 32 myself, which I came from, but 34, does in fact have it. Bummer.
27th April 2012, 10:12 PM   |  #345  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
152 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
The wifi issu is still there, just set the wifi to turn off when screening is off and it wont reconnect. I have a wpa2 network at home.
27th April 2012, 10:29 PM   |  #346  
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 38
 
518 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
I wonder if this is a problem in the AOKP stock build 34, or just in the Galaxian Soup build. It would be nice to know so the dev would know where to look.
28th April 2012, 07:05 AM   |  #347  
sbE's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
277 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
I using the 3g Version and i don't have problems with WLAN auth (WPA) or a cutted wifi-symbol (with BT on or off).




Gesendet von meinem GT-P7300 mit Tapatalk 2
28th April 2012, 08:50 PM   |  #348  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
296 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by pomah

I have a small issue, the wifi icon seems to be cut, not all of fits on the screen, anyone else with the same issue?

Try to change the dpi and change it back to standard, that should help.

Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
29th April 2012, 03:37 AM   |  #349  
nirogu325's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 665
 
1,671 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Exclamation New build
AOKP Milestone 5 has been released today. Looks like it fixes the Wi-Fi icon being cut along more stuff.
29th April 2012, 07:27 AM   |  #350  
phonic's Avatar
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 411
 
1,129 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Just installed this on my 8.9 tab. So far so good. This is my first ROM outside of stock+motley kernel+personal customization. I wanted to check out ICS. Very satisfied. Can't wait for the cameras to be functional.

Excellent work!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes