Thread Closed

[ROM][DISCONTINUED] RubiX Ginger 4.2 for Sidekick 4G (T-Mobile) [Updated on 05/11/12]

OP Reviewers

27th April 2012, 10:32 PM   |  #11  
Account currently disabled
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 321
 
2,128 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Adjust

Yes it still has the feature.

oh wow, thanks buddy!
27th April 2012, 11:14 PM   |  #12  
bleedingthru's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 156
 
755 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
i cant get the rom downloaded from the link am i doing something wrong ?
27th April 2012, 11:38 PM   |  #13  
Account currently disabled
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 321
 
2,128 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by bleedingthru

i cant get the rom downloaded from the link am i doing something wrong ?

do you have a 4shared account? if not, it won't give you a download link.
28th April 2012, 12:13 AM   |  #14  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
You need a 4shared account.
The Following User Says Thank You to Reviewers For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 12:52 AM   |  #15  
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 85
 
667 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
That. Bravia. Engine. What does it do again I see it on Sony phones

Sent from my SGH-T839 using XDA
28th April 2012, 01:06 AM   |  #16  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by xtrem88

That. Bravia. Engine. What does it do again I see it on Sony phones

Sent from my SGH-T839 using XDA

The display is 5x better than original display.
The Following 2 Users Say Thank You to Reviewers For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 11:45 PM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
is this rom 3.0? I looked at about phone 2.0 maybe forgot to change to 3.0
29th April 2012, 12:17 AM   |  #18  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by redcheetah

is this rom 3.0? I looked at about phone 2.0 maybe forgot to change to 3.0

I forgot to change it to 3.0
29th April 2012, 01:24 AM   |  #19  
bleedingthru's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 156
 
755 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by Adjust

I forgot to change it to 3.0

ya same here still says 3.0 on wifes phone lol
29th April 2012, 02:13 AM   |  #20  
Member
Thanks Meter: 1
 
30 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Not rightly seeing any options for clocking beyond 1Ghz using either tegrak or a current setcpu. Any clues?

Sent from my SGH-T839 using XDA

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes