Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Cm9/Aokp screenshots.

OP ‹BERô

24th April 2012, 12:46 AM   |  #1  
‹BERô's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,942
 
13,792 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
I was wondering if there is a way to change the type of picture the native screenshot that cm9/Aokp takes. Its normally a PNG but everytimr I try to upload it to xda via my phone it always says this JPEG has the wrong file extension... its not a JPEG... so I have to go in and change it a JPEG via es file manager which is a little annoying. So is there a way to change that?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
Last edited by ‹BERô; 24th April 2012 at 01:37 AM.
26th April 2012, 03:44 PM   |  #2  
‹BERô's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,942
 
13,792 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
So no clues?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
27th April 2012, 07:35 AM   |  #3  
Senior Member
Flag pittsburgh
Thanks Meter: 31
 
184 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
in ms paint, i think?
27th April 2012, 08:38 AM   |  #4  
Zeinzu's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 1,082
 
2,737 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by tkeyes

in ms paint, i think?



Sent from my SPH-D700 using Tapatalk 2
The Following 3 Users Say Thank You to Zeinzu For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 01:53 PM   |  #5  
MДЯCЦSДИT's Avatar
Recognized Developer
Flag in a box
Thanks Meter: 4,623
 
6,129 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
They work fine on tapatalk. It is an issue with the XDA app.

Marcusant
28th April 2012, 02:12 AM   |  #6  
djjroc007's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 319
 
933 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Zeinzu



Sent from my SPH-D700 using Tapatalk 2

Lmao

Sent from my SPH-D700 using XDA
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1335571953057.jpg
Views:	41
Size:	12.9 KB
ID:	1028230  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes