Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Cm9/Aokp screenshots.

23rd April 2012, 11:46 PM |#1  
‹BERô's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,952
 
13,796 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
I was wondering if there is a way to change the type of picture the native screenshot that cm9/Aokp takes. Its normally a PNG but everytimr I try to upload it to xda via my phone it always says this JPEG has the wrong file extension... its not a JPEG... so I have to go in and change it a JPEG via es file manager which is a little annoying. So is there a way to change that?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
Last edited by ‹BERô; 24th April 2012 at 12:37 AM.
 
 
26th April 2012, 02:44 PM |#2  
‹BERô's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,952
 
13,796 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
So no clues?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
27th April 2012, 06:35 AM |#3  
Senior Member
Flag pittsburgh
Thanks Meter: 31
 
184 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
in ms paint, i think?
27th April 2012, 07:38 AM |#4  
Zeinzu's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 1,083
 
2,737 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by tkeyes

in ms paint, i think?



Sent from my SPH-D700 using Tapatalk 2
The Following 3 Users Say Thank You to Zeinzu For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 12:53 PM |#5  
MДЯCЦSДИT's Avatar
Recognized Developer
Flag in a box
Thanks Meter: 4,625
 
6,129 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
They work fine on tapatalk. It is an issue with the XDA app.

Marcusant
28th April 2012, 01:12 AM |#6  
djjroc007's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 324
 
947 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Zeinzu



Sent from my SPH-D700 using Tapatalk 2

Lmao

Sent from my SPH-D700 using XDA
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1335571953057.jpg
Views:	41
Size:	12.9 KB
ID:	1028230  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes