5,606,530 Members 33,340 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Blaze 4g Modem

Tip us?
 
eb13
Old
#21  
eb13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 208
Join Date: Mar 2012
Location: Denver
I used the kd1 for awhile and didn't see any difference from kj6 as far a battery, didn't have any better signals or speeds either.

I was using the kj2 from the sidekick already so I thought there would be no difference but normally when i'm at home my data is umts but now I've been in hsdpa ever since I flashed the modem. Battery life so far is good, no changes. It's only been about 12 hours but no significant drain.

Here's another dl link - http://db.tt/hCnDLrHS



Sent from my SGH-T959V using xda premium
 
itzik2sh
Old
(Last edited by itzik2sh; 27th April 2012 at 09:50 PM.)
#22  
itzik2sh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 735
Posts: 1,505
Join Date: Sep 2011
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1622858
SGS4G ROMs:
HebMIUI | HebSlim | HebBareBone | HebValhalla | CM10 NLS |
SGS4G Guides:
Battery life 4 ICS | Create localized ROM | GB RTL Support | Hebrew Voice Recognition

If I helped, press this button.
 
crackpot
Old
(Last edited by crackpot; 28th April 2012 at 01:41 AM.)
#23  
crackpot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 251
Join Date: Oct 2009
Location: SC
Quote:
Originally Posted by Manumission View Post
@itzik2sh: LB7 doesn't show up in the baseband version area in the Settings menu - people also reported this in the SK4G forum. But as I was flashing it in CWM, the phone reported that it flashed both the mdm.bin and amss.bin files. And I'm getting much better speeds. So you can take it or leave it.

The reason the file is so large is due to the presence of both .bins.

For reference, here is a link to the LB7 modem file that I uploaded to mediafire:

http://www.mediafire.com/?7rt7z4p5hd1os1p

This phone doesn't use mdm.bin or amss.bin, so flashing the package wouldn't do any good. Also the updater-script used doesn't use the proper mount points for our device. So what you think is helping you is in fact the placebo effect, you want it to work so it makes you think its improved, but in fact you're still using your old modem because our phone uses modem.bin. Your phone is actually using whatever modem you were previously using because of the naming differences, the phone is still using modem.bin.

Sent from my SGH-T959V using xda premium
 
Manumission
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 116
Join Date: Mar 2012
I stand corrected. It's not the first time I've been wrong, and it might not be the last. I did get the fastest speeds ever on my phone immediately after flashing that package, so it was a very timely coincidence. And I have seen flashable stuff not appear in the Settings as well (e.g., Raver's Octane 3.0).

Well - maybe someone with Unbrickable Mod can try out FB's idea in the other thread on this.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes