Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Stock ROM's for Dell XCD35

OP karthiknr

27th April 2012, 02:50 AM   |  #21  
sandeepkh's Avatar
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
GEN2 froyo
the link is not working [gen2]

kindly update it


i badly need stock 2.2
27th April 2012, 10:31 AM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
701 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by sandeepkh

the link is not working [gen2]

kindly update it


i badly need stock 2.2

https://www.box.com/s/99e065b38d0fdaa86a6
Last edited by saaransh9; 28th April 2012 at 09:14 AM.
The Following User Says Thank You to saaransh9 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 02:50 AM   |  #23  
sandeepkh's Avatar
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
xcd35
I installed this one..but after reboot it doesnt proceed beyond dell logo
28th April 2012, 07:34 AM   |  #24  
karthiknr's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 112
 
684 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I will look into the links and update when I get to a PC.. Having exams.. Sorry for the delay..

Sent from my ZTE Blade using XDA app
28th April 2012, 09:13 AM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
701 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by sandeepkh

I installed this one..but after reboot it doesnt proceed beyond dell logo

u wiped everything??
28th April 2012, 02:25 PM   |  #26  
karthiknr's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 112
 
684 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
If anybody has the time and is willing to do it,could you upload the GEN1 and GEN2 builds to MediaFire? I'm really busy with exams and don't have access to a PC..

Sent from my ZTE Blade using XDA app
30th April 2012, 03:38 AM   |  #27  
sandeepkh's Avatar
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by saaransh9

u wiped everything??

yup
1st May 2012, 02:53 AM   |  #28  
sandeepkh's Avatar
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
i somehow recovered through firmware update..have installed 2.2 but market is not working...
3rd May 2012, 01:45 PM   |  #29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
all your links are not working
3rd May 2012, 05:32 PM   |  #30  
karthiknr's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 112
 
684 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by encore.neil

all your links are not working

Will fix them within14 hours..

Sent from my ZTE Blade using XDA app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes