FORUMS

Top Forum Discussions

[Q] Mushy Power Button

684 posts
Thanks Meter: 36
 
By RacecarBMW, Senior Member on 28th April 2012, 02:15 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The power button on my Xperia Play feels "mushy" all of a sudden. There is no click feel anymore and it is very hard to press.

Does anyone else have this? What is causing the problem?

Could this be leading up to something worse
 
 
28th April 2012, 02:35 AM |#2  
whitemamba's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 1,339
 
More
Does the power button still work though?
Sent from my R800i using XDA
28th April 2012, 03:08 AM |#3  
RacecarBMW's Avatar
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 36
 
More
yep it still works.
28th April 2012, 03:22 AM |#4  
MrHaPpY66's Avatar
Senior Member
Flag Anaheim,California
Thanks Meter: 24
 
More
It just happens. Mine is like that

Sent from my R800x using XDA
28th April 2012, 11:13 AM |#5  
captain67's Avatar
Senior Member
Flag Aldergrove
Thanks Meter: 221
 
Donate to Me
More
Mine has been like that ever since the day I got it. I thought they were all like that.. Guess not.

Sent from a Galaxy far, far away
28th April 2012, 08:29 PM |#6  
RacecarBMW's Avatar
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 36
 
More
I have had my play since the end of May last year and it wasn't doing this.
29th April 2012, 12:17 AM |#7  
Member
Flag Haverhill
Thanks Meter: 9
 
More
Mine clicks
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes