Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,988 Members 44,994 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Dark Meadow: The Pact

Tip us?
 
collinsac24
Old
#11  
collinsac24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 487
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Andreas527 View Post
Not my kind of game. But the graphics are good and the game runs smoothly.

And for controller. This game is made for touch, And I doesn't think that playing this with a gamepad would make it better.


Asus Prime & Tapatalk
Quote:
Originally Posted by TremF View Post
The game is on screen gesture controlled. Not sure you can really map that to a controller?
sixaxis app and root can create touch profiles that are mapped to the buttons of your choosing on the ps3 controller

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
 
TremF
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 136
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by collinsac24 View Post
sixaxis app and root can create touch profiles that are mapped to the buttons of your choosing on the ps3 controller

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
I have that but still don't think it would work. It's gesture control - there aren't specific areas on the screen to press for most actions. To look at something/pick it up you have to touch the screen where it is. To activate the crossbow you have to press the screen to pull it back and hold it whilst you aim then let go to fire. You then use gestures with the knife/sword to slash like in Fruit Ninja etc. You also click specific areas on floors to move to them or on doors to open them.

If there is a way to map everything then brilliant as I would prefer to use my PS3 pad but I haven't a clue how to get it to work myself.
 
myv6mustang
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by romeo57 View Post
I couldn't even get the game started. Everytime I select "Start New Game", the screen turns white and start to flicker. I'm using AOKP at the moment. Do I have to do anything?
Had the same issue on stock prime. It eventually worked after a hard reboot.

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2
 
collinsac24
Old
#14  
collinsac24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 487
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by TremF View Post
I have that but still don't think it would work. It's gesture control - there aren't specific areas on the screen to press for most actions. To look at something/pick it up you have to touch the screen where it is. To activate the crossbow you have to press the screen to pull it back and hold it whilst you aim then let go to fire. You then use gestures with the knife/sword to slash like in Fruit Ninja etc. You also click specific areas on floors to move to them or on doors to open them.

If there is a way to map everything then brilliant as I would prefer to use my PS3 pad but I haven't a clue how to get it to work myself.
ohh then yea your most likely right, sounds like a very interactive game gotta get around to playing soon.

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
 
irishtexmex
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 397
Join Date: Sep 2010
Location: Austin, TX
Does anyone have problems with the ambient/background noise intermittently cutting in & out?
 
collinsac24
Old
#16  
collinsac24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 487
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by irishtexmex View Post
Does anyone have problems with the ambient/background noise intermittently cutting in & out?
I assumed that was on purpose so you can hear the cicadas they mention (damn game suckered me in for 15 bucks already haha)

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
 
ickk
Old
#17  
ickk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 113
Posts: 482
Join Date: Nov 2011
Location: Tampa, FL
This took me like 3 attempts to start, but it runs. I played this game for quite a few hours yesterday, about level 7 or 8 in game, on the second floor (if my level is too high for the second floor it's cause I kept getting attacked looking for gems).

All in all I like the game, big changeup for android.

I love the silent hill series, and I can see how some people can relate the two in terms of the plot and the monsters, but it's nothing like silent hills gameplay in my opinion.

It's more of a cross between blood and glory and a clue game. You fight like in blood and glory, and you search around for things on the map like those clue games on the market that I always see but never download.

I think it would be funner if you could freely move around, but it's pretty fun as it is, and that could ruin some of the suspense of moving to an area and wondering if somethings going to pop out and attack you.

Since it's free, there's no excuse for a tegra 3 owner not to download this and give it a go.

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

Quote:
Originally Posted by collinsac24 View Post
I assumed that was on purpose so you can hear the cicadas they mention (damn game suckered me in for 15 bucks already haha)

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app
bro, get gamecih and save your money, I'm pretty confident it will work on this game. I haven't tried because I think gamecih can ruin a game by cheating, but it lets you alter numeric values like coins, xp, etc.

Also I'm not trying to tell you how to spend your money, perhaps you like supporting the developer, just speaking on behalf of your wallet :3
TF101 16GB | 1.4Ghz | OMNI 4.4.2
TF201 32GB | 1.7Ghz | AOSPA 4.3.2
I9000 16GB | 1Ghz | AOSPA 4.4.2
Newest: EVGA Tegra Note 7
The Following User Says Thank You to ickk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
demandarin
Old
#18  
demandarin's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2044
Posts: 6,979
Join Date: Apr 2010
Location: Alexandria, Va
this is definitely a game you use to showcase the prime and tegra3 power. i cut superips on while playing so the graphics and screen pop out even more. its a beautiful game. and its free..lol

more games need to use the unreal3 engine...cant wait till bladeslinger finally releases.

IPAD- 32GB WiFi ver. 4.2.1

Transformer Prime 32GB(Retired)

NEXUS 7 16gb Unlocked & Rooted JB 4.3 CleanRom 4.0 Faux Kernel

Galaxy Note 10.1 32gb- Hyperdrive Rom w/ Zeus kernel AMAZING!

Samsung Galaxy SIII - JB 4.1.2

Lg Optimus G Pro- new 1080P 5.5in. Display w/Snapdragon 600 Andreno 320

Microsoft Surface Pro 128gb. Full HD Display 1080P Windows 8 HD4000 Graphics Type Cover

Prime/Tegra3 Gamers Thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1409077

 
ickk
Old
#19  
ickk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 113
Posts: 482
Join Date: Nov 2011
Location: Tampa, FL
Quote:
Originally Posted by demandarin View Post
this is definitely a game you use to showcase the prime and tegra3 power. i cut superips on while playing so the graphics and screen pop out even more. its a beautiful game. and its free..lol

more games need to use the unreal3 engine...cant wait till bladeslinger finally releases.
Da Vinci THD uses unreal3 as well, been waiting for that one months before I even bought my transformer prime. 1-2 more months and it should be here finally.
TF101 16GB | 1.4Ghz | OMNI 4.4.2
TF201 32GB | 1.7Ghz | AOSPA 4.3.2
I9000 16GB | 1Ghz | AOSPA 4.4.2
Newest: EVGA Tegra Note 7
 
collinsac24
Old
#20  
collinsac24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 487
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by ickkii View Post
This took me like 3 attempts to start, but it runs. I played this game for quite a few hours yesterday, about level 7 or 8 in game, on the second floor (if my level is too high for the second floor it's cause I kept getting attacked looking for gems).

All in all I like the game, big changeup for android.

I love the silent hill series, and I can see how some people can relate the two in terms of the plot and the monsters, but it's nothing like silent hills gameplay in my opinion.

It's more of a cross between blood and glory and a clue game. You fight like in blood and glory, and you search around for things on the map like those clue games on the market that I always see but never download.

I think it would be funner if you could freely move around, but it's pretty fun as it is, and that could ruin some of the suspense of moving to an area and wondering if somethings going to pop out and attack you.

Since it's free, there's no excuse for a tegra 3 owner not to download this and give it a go.

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------



bro, get gamecih and save your money, I'm pretty confident it will work on this game. I haven't tried because I think gamecih can ruin a game by cheating, but it lets you alter numeric values like coins, xp, etc.

Also I'm not trying to tell you how to spend your money, perhaps you like supporting the developer, just speaking on behalf of your wallet :3
yea i like to support devs but thanks for the tip, il check that out though if i go further into the game (hopefully it doesnt require root) but il go learn about it later

Sent from my Transformer Prime TF201 using XDA Premium HD app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes