Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][TN] MIJJz Slim-n-Trim ICS *Tablet Mode Ready* [4.0.4][v2.0]

OP rwilco12

28th April 2012, 03:55 AM   |  #361  
mijjah74's Avatar
Recognized Developer
Flag Raymore
Thanks Meter: 11,362
 
3,152 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
My 4g is very fast on this rom for those wondering.

The icons are from vertumus. His link in op. Sorry I won't distribute his hard work...just show it off for him.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to mijjah74 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:00 AM   |  #362  
mijjah74's Avatar
Recognized Developer
Flag Raymore
Thanks Meter: 11,362
 
3,152 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by saj1jr

I cleared my Google Play data and still can't purchase; getting the same error.

What chgs have u made?

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
28th April 2012, 04:00 AM   |  #363  
saj1jr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
159 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
I flashed 1.7 over 1.6 without doing a clean install. Everything flashed fine and I have no problems, aside from the Play Store not letting me purchase apps, BUT that was going on while I was using 1.6 as well, so it can't have anything to do with flashing over 1.6

I purchased the app via my computer and it sent to my phone no problem, just can't buy from the Play store via my phone.
28th April 2012, 04:14 AM   |  #364  
mijjah74's Avatar
Recognized Developer
Flag Raymore
Thanks Meter: 11,362
 
3,152 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by saj1jr

I flashed 1.7 over 1.6 without doing a clean install. Everything flashed fine and I have no problems, aside from the Play Store not letting me purchase apps, BUT that was going on while I was using 1.6 as well, so it can't have anything to do with flashing over 1.6

I purchased the app via my computer and it sent to my phone no problem, just can't buy from the Play store via my phone.

Shouldn't be a problem. If you've already cleared data and force stop the market. Try pushing a different vending.apk to system/app. Be sure to set permissions and reboot.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
28th April 2012, 04:21 AM   |  #365  
saj1jr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
159 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Alright, going to try pushing another .apk. Will report back.
Last edited by saj1jr; 28th April 2012 at 04:24 AM.
28th April 2012, 04:24 AM   |  #366  
bigtoysrock's Avatar
Senior Member
Flag Leander,TX
Thanks Meter: 7,958
 
4,973 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by saj1jr

I'm a noob when it comes to "detailed" stuff like that.

Where do I find a different vending.apk?

Refer to the FAQ of Goodness rom. I have info on pushing an apk.
28th April 2012, 04:28 AM   |  #367  
snapback2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
216 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Somebody post a screenshot of how they did directory bind plz.
28th April 2012, 04:32 AM   |  #368  
bigtoysrock's Avatar
Senior Member
Flag Leander,TX
Thanks Meter: 7,958
 
4,973 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by snapback2

Somebody post a screenshot of how they did directory bind plz.

Are the written instructions unclear? Do they need to be modified? If so I was unaware of that. What is the exact problem? Is your paths correct? Is root click on the main page when you open the app? The little disk icon top left corner green?
28th April 2012, 04:33 AM   |  #369  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
351 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
To update from first version, just reflash el26 kernel , and then flash updated rom? Is that safe? And or would it be safe to flash a modem in the same sitting?
28th April 2012, 04:35 AM   |  #370  
sjsharksfan420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 811
 
2,887 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by snapback2

Somebody post a screenshot of how they did directory bind plz.

You set emmc as the data path and sdcard/external_SD as the target path..

Then click the little disk in the corner to bind the 2 locations

sj

Sent from my sgs2e4gt on AoKPb34 FD24 on TabletUI @ 128 dpi aOS 4.0.4 using Tap@Talk 2 Beta 5

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes