Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Reformat Device A70H

OP kumoto

27th April 2012, 11:24 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 98
 
810 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Not ATM.

The problem is that the A70H is different to the A70S as the h only has 2gb of ssd and that is partitioned differently and as neither $auron nor divx118 have one to test it will probably not change in the near feature.

So atm the best thing you can do is chulri's root or live with the restrictions of UrukDroid.
28th April 2012, 10:59 AM   |  #12  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by fzelle

Not ATM.

The problem is that the A70H is different to the A70S as the h only has 2gb of ssd and that is partitioned differently and as neither $auron nor divx118 have one to test it will probably not change in the near feature.

So atm the best thing you can do is chulri's root or live with the restrictions of UrukDroid.


I did chulri's root
(Install SDE , Install my android firmware , Install the custom kernel + initramfs)

but
when am in Developer Edition the device stuck and the screen does not respond

only in android edition the device works normally...but I have not superuser options...
8th May 2012, 06:51 AM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
I have same device, im running uruk 1.6.3 boot with .2 init everything runs smoothly but i also upgraded from 1.6.2 so maybe try an upgrade from there, i will try 1.6.4 though and let you know how it goes

Edit: ive upgraded to 1.6.4 and everything is running smooth, i had one bad startup where touchscreen was not at all responsive, a reboot in recovery an fix permission and clearin dalv cache and its now been a few days with no (unknown) force close, just a couple of my own doing lol
Sent from my A70H using XDA
Last edited by Dyverse; 10th May 2012 at 09:17 PM.
12th May 2012, 10:37 AM   |  #14  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
When you are in standby mode the hard drive was work???
13th May 2012, 09:27 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
When my device is in sleep mode or standby my hdd doesnt spin an cause any abnormal drain.. yesterday i was out for 12 hours in he sun skateboardin and hiking with music on and/or in standby.. i had 67% batt left when i came home

Sent from my A70H using XDA
13th May 2012, 11:05 PM   |  #16  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by Dyverse

When my device is in sleep mode or standby my hdd doesnt spin an cause any abnormal drain.. yesterday i was out for 12 hours in he sun skateboardin and hiking with music on and/or in standby.. i had 67% batt left when i came home

Sent from my A70H using XDA


How is that possible????
with 1.6.4 ???
13th May 2012, 11:43 PM   |  #17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
It shows a lower % at times then actual voltage drain of battery, if you deep sleep it an wake up the % will jump up from say a 50% to about 80%, i also take some power savin precautions like disablein wifi and using nightmode (thanks chainfire3d) it helps with display power and also no glare lol, but i havnt really ever had a power drain issue as far as it goes lol i guess i got lucky somehow or managed to do something righ for a change lol

Sent from my A70H using XDA
4th June 2012, 09:14 PM   |  #18  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
so..i have problem..again...
can someone tell me the steps to format like when I bought it???
i choose full reformat.
Install SDE , Install my android firmware , Install the custom kernel + initramfs
ok but...
the device starts normally android but the screen does not respond..
any ideas please???
5th June 2012, 05:07 PM   |  #19  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Only touch screen is not responsive, or nothing is displayed at all?

You can still see the boot progress on the screen?
6th June 2012, 10:32 PM   |  #20  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
so...

i Install again the SDE and android firmware normally...(thank God)
no custom kernel + initramfs
reboot
the device is working normally in android mode.
When I go to the option dev edition the screen stuck to developer edition boot in progress...
when i reboot the device in normally mode the screen does not respond
i don't know what to do to solve the problem
Last edited by kumoto; 6th June 2012 at 10:50 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes