Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,045 Members 38,514 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[14/6/12][ROM] [Touch Install] GB.XXKPH.WT-0.4.0 for Galaxy Player 5.0 Intl & US

Tip us?
 
WT Ho
Old
#11  
Senior Member - OP
Thanks Meter 90
Posts: 238
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by SirRhor View Post
I will provide you with log, but tomorrow, sleepy time here.

And yes, everytime I flash a new ROM, I do wipe everything, including Dalvik's, and I never had any problems.
Let's hope tomorrow more users will try this ROM on a US device and see if they too have the same issues as me.
Thanks for trying it out.
 
kfirbep
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 435
Join Date: Feb 2012
What is the version of the android?
2.3.6?

Sent from my YP-G70 using xda premium
 
WT Ho
Old
#13  
Senior Member - OP
Thanks Meter 90
Posts: 238
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by kfirbep View Post
What is the version of the android?
2.3.6?

Sent from my YP-G70 using xda premium
Yes. It is based on 2.3.6 XXKPH EU ROM.
 
noisyfox
Old
#14  
noisyfox's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 100
Join Date: Jan 2012
Location: Nanjing
Oh, I love AROMA Installer~ THX
I'm noisyfox.

If you like my post, just give 5 star and click to thanks button.
 
Trae329
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Nov 2011
@WT Ho,

I tried the ROM and selected Go Launcher the next time, and still gave me TW Launcher 3.0. It didn't even install Go Launcher. Also, the Play Store worked for me on Stock ROM. WiFi might have problems with this ROM, but I'll try it again from Stock ROM and give results.
 
SirRhor
Old
#16  
SirRhor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 162
Posts: 491
Join Date: Oct 2011
Location: New York
I tried many configurations.
I was not able to reproduce the WiFi problem not turning on, same for Bluetooth.

When I choose to install the Device ID hack is when problems arise. I can connect to wifi but I can't log in to my Google account or my Amazon app store app account.

I choose different launchers and boot animations but I get no problems.

Here's the link for my installation log:

http://db.tt/bS4vPtjs

Sent from my YP-G70
Quote:
---------------
Currently using: Galaxy Note N7000 with Carbon ROM.

http://rhor.deviantart.com
@SirRhor
---------------
The Following User Says Thank You to SirRhor For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
WT Ho
Old
#17  
Senior Member - OP
Thanks Meter 90
Posts: 238
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by SirRhor View Post
I tried many configurations.
I was not able to reproduce the WiFi problem not turning on, same for Bluetooth.

When I choose to install the Device ID hack is when problems arise. I can connect to wifi but I can't log in to my Google account or my Amazon app store app account.

I choose different launchers and boot animations but I get no problems.

Here's the link for my installation log:

http://db.tt/bS4vPtjs

Sent from my YP-G70
Yes. Actually I can reproduce the Google log in problem when Device ID hack is selected. This is because the hack requires a directory "rom-settings" on the internal sdcard (i.e. /sdcard/rom-settings). You can manually create that folder on the sdcard.

I will upload a patched release that will create that folder automatically.
 
WT Ho
Old
#18  
Senior Member - OP
Thanks Meter 90
Posts: 238
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Trae329 View Post
@WT Ho,

I tried the ROM and selected Go Launcher the next time, and still gave me TW Launcher 3.0. It didn't even install Go Launcher. Also, the Play Store worked for me on Stock ROM. WiFi might have problems with this ROM, but I'll try it again from Stock ROM and give results.
I wonder if you have done a data wipe AFTER installing the ROM? If you do that, you will wipe all the apps that are stored on /data including the launcher you installed.

If that's not what happen, I have to look at your installation log, which can be saved at the last step of the installation.
 
WT Ho
Old
#19  
Senior Member - OP
Thanks Meter 90
Posts: 238
Join Date: Jul 2011
Just uploaded a patch release V0.2.1. That should solve the Google login problem.
The Following User Says Thank You to WT Ho For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
SirRhor
Old
#20  
SirRhor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 162
Posts: 491
Join Date: Oct 2011
Location: New York
Bad news, I've tried 3 times already, with and without the Device ID hack, but it goes no further than the Samsung Logo.

My log:
http://db.tt/amy2ayTR

Sent from my YP-G70
Quote:
---------------
Currently using: Galaxy Note N7000 with Carbon ROM.

http://rhor.deviantart.com
@SirRhor
---------------

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes