Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,606 Members 47,809 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] ░▒▓ TABLET Mode - ICS ▓▒░

Tip us?
 
ben.nesheim
Old
#41  
ben.nesheim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 202
Posts: 701
Join Date: Nov 2010
Location: Duluth, MN
ooo sounds like no fun :P
Samsung Galaxy Note 3 - Stock/
Samsung Galaxy S 4 SGH-I337 4.4.2 GPE
Samsung Galaxy Nexus (Unlocked GSM) - PA 4.3+leanKernel
HTC EVO 4G - Retired still works actually!
Blackberry Bold 9650
Blackberry Tour 9630
iPhone 3GS
HTC Hero
Blackberry Curve 8330m
wow....ok im gonna stop Lolz
 
oscar996
Old
#42  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 473
Join Date: Jul 2010
My wifi and airplane icons don't like each other.when ever both r on they become TINY_ also the other. Icons the left side of the status bar, the recent apps,menu and back.

The 3 icons(back,menu,recent) return to normal size on the home screen'or when I hold the power button But get tiny when i let go or when I open an app.

What's going on.



 
Mazda
Old
#43  
Mazda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9770
Posts: 4,544
Join Date: Oct 2008
Location: Milton, Florida ✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
That's not a tablet mode issue BUT more of an AOKP issue! Look at the AOKP thread and you'll see people complaining about that!
The Following 2 Users Say Thank You to Mazda For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
oodork123
Old
#44  
oodork123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 259
Posts: 1,355
Join Date: Nov 2011
Location: West Palm Beach, FL
Yeah just finished 29 pages and saw it.

that stoner from circle k
 
ben.nesheim
Old
#45  
ben.nesheim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 202
Posts: 701
Join Date: Nov 2010
Location: Duluth, MN
if you turn wifi off and airplane mode off they go back to normal and you can then enable wifi again its something that airplane mode seems to be causing (from a users point of vew btw i have no idea really lol)
Samsung Galaxy Note 3 - Stock/
Samsung Galaxy S 4 SGH-I337 4.4.2 GPE
Samsung Galaxy Nexus (Unlocked GSM) - PA 4.3+leanKernel
HTC EVO 4G - Retired still works actually!
Blackberry Bold 9650
Blackberry Tour 9630
iPhone 3GS
HTC Hero
Blackberry Curve 8330m
wow....ok im gonna stop Lolz
 
bounxiong
Old
#46  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 65
Join Date: Jun 2009
Anyone know if this will be updated for milestone 5? I know with 34, flashing this in recovery did not work. Changing the settings also did not work.
 
oscar996
Old
#47  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 473
Join Date: Jul 2010
I flashed when I'm was in 34. IT WORKEd
Flashed in m5. IT WORKED

Are u sure u flashed the right aokp file
The Following 2 Users Say Thank You to oscar996 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Mazda
Old
#48  
Mazda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9770
Posts: 4,544
Join Date: Oct 2008
Location: Milton, Florida ✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
Quote:
Originally Posted by oscar996 View Post
I flashed when I'm was in 34. IT WORKEd
Flashed in m5. IT WORKED

Are u sure u flashed the right aokp file
Most likely his issue is JUST an issue of just downloading stuff without reading........HAPPENS alot here on XDA
The Following User Says Thank You to Mazda For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Belligerentxko
Old
#49  
Belligerentxko's Avatar
Member
Thanks Meter 50
Posts: 53
Join Date: Feb 2012
Location: Miami
Going to try this out
 
KevinGee
Old
#50  
KevinGee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 261
Posts: 1,140
Join Date: Feb 2012
Location: Los Angeles

 
DONATE TO ME
Idk if im the only one with this problem but i flashed milestone 5, and then i flashed this tablet mod and when i go check to Settings>About phone i see that it has changed from milestone 5 to build 33. And im pretty sure i didnt flash build 33.
Is that supposed to happen?

Tags
htc evo, ics, tablet mode
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes