Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP][2.1+] BeWeather Pro for Android

OP pfluger

25th April 2012, 06:26 PM   |  #1061  
mrrick's Avatar
Senior Member
Flag Ormond Beach FL.
Thanks Meter: 1,707
 
3,192 posts
Join Date:Joined: May 2011
More

Just downloaded the update from market.. Getting this now. Tried entering the unlock code and still getting it, any ideas?

*signed
25th April 2012, 07:02 PM   |  #1062  
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
287 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
The solution is to simply delete the application off the device & then download from the market again.
The Following User Says Thank You to QBall45 For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 07:26 PM   |  #1063  
stevetrooper's Avatar
Senior Member
Kansas
Thanks Meter: 75
 
182 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by digidep

Yes, force closing launcher does fix problem, however I do agree that BeWeather is somewhat at fault. Other widgets refresh without issue (tweetdeck, etc). It seems on scheduled weather update causes it to happen the most.

I am on ICS 4.0.3 for the Epic Touch 4G and I have the same problem with beweather widget freezing. I have since gone back to Beautiful Widgets and no problems. Hopefully this gets fixed.
27th April 2012, 06:04 PM   |  #1064  
Member
Thanks Meter: 8
 
62 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by digidep

Yes, force closing launcher does fix problem, however I do agree that BeWeather is somewhat at fault. Other widgets refresh without issue (tweetdeck, etc). It seems on scheduled weather update causes it to happen the most.



Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Today, stopping the launcher does not refresh the beweather widget. It stayed frozen.



Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
28th April 2012, 01:58 PM   |  #1065  
reinbeau's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag South of Boston, MA
Thanks Meter: 4,692
 
7,373 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by pfluger

According to a Google Issue reported by some users the widget freezing problem might not be BeWeather's fault. It seems to happen to other widgets on ICS 4.0.3 and 4.0.4 as well.

We are looking into this to find out if this is an ICS or a BeWeather bug.

See http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28216 for details.

Please try the proposed workaround and force close the launcher app when the widget freezes. Does it update again after that?

But I'm on Gingerbread

Sent from a state of Serendipity....
29th April 2012, 03:37 PM   |  #1066  
Member
Thanks Meter: 3
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I can't get the widgets to stay on the home screen on either of my tablets, an Acer A100 and an Asus tf300. Both running android 4.03. I move the widget to the home screen, the setting page pops up. I change a couple of settings and go back to the home screen. the widget is not there. Running the latest beweather pro 1.2.18. Am I missing something?
30th April 2012, 05:40 AM   |  #1067  
Member
Thanks Meter: 8
 
62 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by bgm307

I can't get the widgets to stay on the home screen on either of my tablets, an Acer A100 and an Asus tf300. Both running android 4.03. I move the widget to the home screen, the setting page pops up. I change a couple of settings and go back to the home screen. the widget is not there. Running the latest beweather pro 1.2.18. Am I missing something?

I'm running the 4x3 widget without issue on my Acer A500, with 4.0.4.

Sent from my Iconia A500 using Tapatalk 2
1st May 2012, 06:39 AM   |  #1068  
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
287 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Oh how I love seeing ground clutter on my radar screen.
1st May 2012, 03:15 PM   |  #1069  
Scarinzi's Avatar
Senior Member
Flag South Carolina
Thanks Meter: 30
 
211 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I don't believe I've seen that much echo before.

Sent from Hercules with Ice Cream
1st May 2012, 09:44 PM   |  #1070  
Member
Thanks Meter: 3
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by digidep

I'm running the 4x3 widget without issue on my Acer A500, with 4.0.4.

Sent from my Iconia A500 using Tapatalk 2

Are you running a leaked build or a different rom? I didn't know 4.0.4 was out. No matter what I try, the widgets just will not stick on my home screen in either Acer A100 or the Asus tf 300. Am I the only one who can't get it to work?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes