Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,679 Members 41,153 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][2.1+] BeWeather Pro for Android

Tip us?
 
mrrick
Old
#1061  
mrrick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,707
Posts: 3,192
Join Date: May 2011
Location: Ormond Beach FL.

Just downloaded the update from market.. Getting this now. Tried entering the unlock code and still getting it, any ideas?

*signed
 
QBall45
Old
#1062  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 277
Join Date: Jul 2011
The solution is to simply delete the application off the device & then download from the market again.
The Following User Says Thank You to QBall45 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stevetrooper
Old
#1063  
stevetrooper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 175
Join Date: Jul 2010
Location: Kansas
Quote:
Originally Posted by digidep View Post
Yes, force closing launcher does fix problem, however I do agree that BeWeather is somewhat at fault. Other widgets refresh without issue (tweetdeck, etc). It seems on scheduled weather update causes it to happen the most.
I am on ICS 4.0.3 for the Epic Touch 4G and I have the same problem with beweather widget freezing. I have since gone back to Beautiful Widgets and no problems. Hopefully this gets fixed.
 
digidep
Old
#1064  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 62
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by digidep View Post
Yes, force closing launcher does fix problem, however I do agree that BeWeather is somewhat at fault. Other widgets refresh without issue (tweetdeck, etc). It seems on scheduled weather update causes it to happen the most.



Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Today, stopping the launcher does not refresh the beweather widget. It stayed frozen.



Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
 
reinbeau
Old
#1065  
reinbeau's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 4,690
Posts: 7,373
Join Date: Sep 2010
Location: South of Boston, MA
Quote:
Originally Posted by pfluger View Post
According to a Google Issue reported by some users the widget freezing problem might not be BeWeather's fault. It seems to happen to other widgets on ICS 4.0.3 and 4.0.4 as well.

We are looking into this to find out if this is an ICS or a BeWeather bug.

See http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28216 for details.

Please try the proposed workaround and force close the launcher app when the widget freezes. Does it update again after that?
But I'm on Gingerbread

Sent from a state of Serendipity....
Ann - Not a man

Did you read the first post of the thread?

The real purpose of XDA explained in one post - Click here!

| Samsung US/Canada GSM|

Μολὼν Λαβέ
 
bgm307
Old
#1066  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 37
Join Date: Jan 2012
I can't get the widgets to stay on the home screen on either of my tablets, an Acer A100 and an Asus tf300. Both running android 4.03. I move the widget to the home screen, the setting page pops up. I change a couple of settings and go back to the home screen. the widget is not there. Running the latest beweather pro 1.2.18. Am I missing something?
 
digidep
Old
#1067  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 62
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by bgm307 View Post
I can't get the widgets to stay on the home screen on either of my tablets, an Acer A100 and an Asus tf300. Both running android 4.03. I move the widget to the home screen, the setting page pops up. I change a couple of settings and go back to the home screen. the widget is not there. Running the latest beweather pro 1.2.18. Am I missing something?
I'm running the 4x3 widget without issue on my Acer A500, with 4.0.4.

Sent from my Iconia A500 using Tapatalk 2
 
QBall45
Old
#1068  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 277
Join Date: Jul 2011
Oh how I love seeing ground clutter on my radar screen.
 
Scarinzi
Old
#1069  
Scarinzi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 210
Join Date: Oct 2010
Location: South Carolina
I don't believe I've seen that much echo before.

Sent from Hercules with Ice Cream
ICS_Perfection II on SGSII
 
bgm307
Old
#1070  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 37
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by digidep View Post
I'm running the 4x3 widget without issue on my Acer A500, with 4.0.4.

Sent from my Iconia A500 using Tapatalk 2
Are you running a leaked build or a different rom? I didn't know 4.0.4 was out. No matter what I try, the widgets just will not stick on my home screen in either Acer A100 or the Asus tf 300. Am I the only one who can't get it to work?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes