Post Reply

[Kernel] ardatdat kernel v1.6 released [CWM] (2012-04-26)

27th April 2012, 03:53 PM   |  #21  
Indha Lezzio's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 110
 
342 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Installed and working.
First boot took a lot of time but it works (i really got scared )
27th April 2012, 05:06 PM   |  #22  
ardatdat's Avatar
OP Senior Member
Travel around; but XDA x24
Thanks Meter: 1,672
 
783 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by sagarwadhwa1

same here... i connected my NTFS formatted pen drive but it says "unsupported or empty " ...
any special things required to be done before we can use the NTFS on OTG ??

Try to use something like ntfs mount on google play. It can help you to mount NTFS formatted device. Thanks!
The Following 2 Users Say Thank You to ardatdat For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 05:39 PM   |  #23  
Member
Thanks Meter: 3
 
62 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Smile
Thanks for your great job !
27th April 2012, 06:28 PM   |  #24  
xlm13x's Avatar
Senior Member
Flag XDA 24 X 7
Thanks Meter: 683
 
1,540 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Req. Ardatdat can u tune sound output in this kernel same as 1.5 kernel?

i use poweramp + music volume eq app, it delivers super bass and clarity, but after flashing 1.6 bass and clarity of output is noticeably decreased.

Thanks alot.

Sent from my GT-I9103 using Tapatalk 2
27th April 2012, 07:55 PM   |  #25  
ardatdat's Avatar
OP Senior Member
Travel around; but XDA x24
Thanks Meter: 1,672
 
783 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by xlm13x

Req. Ardatdat can u tune sound output in this kernel same as 1.5 kernel?

i use poweramp + music volume eq app, it delivers super bass and clarity, but after flashing 1.6 bass and clarity of output is noticeably decreased.

Thanks alot.

Sent from my GT-I9103 using Tapatalk 2

I haven't actually modified anything about 'sound' in this kernel. Maybe because I am re-basing using the new XWLA4 kernel. Let me see what can be done to patch the sound.
The Following 2 Users Say Thank You to ardatdat For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:03 AM   |  #26  
amar1548's Avatar
Senior Member
Flag hoshiarpur
Thanks Meter: 176
 
445 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Talking that's my score....................
it unblievable for me to jump 2800 to 3600............................ thanks ardat ........awesome kernal............................
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen_20120428_0818.jpg
Views:	178
Size:	28.7 KB
ID:	1028391  
28th April 2012, 11:23 AM   |  #27  
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 46
 
228 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
authentication errors
I have authentication errors in my Facebook and Tweetcaster accounts after flash this kernel. If I return to 1.5 everything is ok, could be a kernel problem??? I did a Calvin Cache wipe but it seems that this doesn't solve the problem.

Thanks ardatdat.
28th April 2012, 11:26 AM   |  #28  
ardatdat's Avatar
OP Senior Member
Travel around; but XDA x24
Thanks Meter: 1,672
 
783 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by esteras

I have authentication errors in my Facebook and Tweetcaster accounts after flash this kernel. If I return to 1.5 everything is ok, could be a kernel problem??? I did a Calvin Cache wipe but it seems that this doesn't solve the problem.

Thanks ardatdat.

It is strange. I am using facebook & twitter and both can login without problems
The Following 2 Users Say Thank You to ardatdat For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 02:26 PM   |  #29  
Member
Thanks Meter: 5
 
57 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by esteras

I have authentication errors in my Facebook and Tweetcaster accounts after flash this kernel. If I return to 1.5 everything is ok, could be a kernel problem??? I did a Calvin Cache wipe but it seems that this doesn't solve the problem.

Thanks ardatdat.


Sounds strange.
Your date and time settings doesn't change to something strange when flashing?

I'm just asking because authentication can be bugged if one has the wrong date or time. I can't see why that should happen with 1.6 vs 1.5 though.
28th April 2012, 04:24 PM   |  #30  
SbXLivE's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 28
 
153 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
working perfect on lidroid i9103 v2 and one more thing is battery backup is awesome for me

antutu benchmark : 6293

thanks ardatdat for new kernel v1.6

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy R i9103 Android Development by ThreadRank