FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

 View Poll Results: Which type of power controls would you like to see Classic v0.1.0 Supermagic?

Sense Quick Settings
 
254 Vote(s)
37.63%
Power Control Widgets like CM7 and Froyo
 
126 Vote(s)
18.67%
Both
 
288 Vote(s)
42.67%
Neither or something else
 
41 Vote(s)
6.07%

[ROM] The Classic v0.1.0 - finale

6,259 posts
Thanks Meter: 6,837
 
By tommytomatoe, Recognized Developer on 20th October 2011, 08:20 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th April 2012, 08:46 AM |#10251  
D-FUSE's Avatar
Recognized Contributor
Flag Panama City(Got to love the beach)
Thanks Meter: 3,160
 
More
Quote:
Originally Posted by dfuse06

Tommy is the possible for the EVO

Pulldown Clock|Center Clear Button -This will remove the clock from the statusbar and place it where the clear button originally sits, moving the clear button to the middle of the pulldown under your notifications . To do this you must first remove the clock code from the statusbar.xml. You will see an example of this in the code below

Code: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <com.android.systemui.statusbar.ExpandedView an xmlns:android="http://schemas.android.com/apk <LinearLayout androidrientation="horizont <com.android.systemui.statusbar.Carrier <com.android.systemui.statusbar </LinearLayout> <FrameLayout android:layout_width="fill_par <ScrollView android:id="@id/scroll" and <com.android.systemui.statusbar.Not <TextView android:textSize="14. <TextView android:textSize="14. <LinearLayout androidrientati <TextView android:textSize="14. <LinearLayout androidrientati <TextView andro </com.android.systemui.statusbar.No </ScrollView> <ImageView android:id="@id/title_bar_sh

Sent from my PC36100 using xda premium

This is want i am talking about

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2 Beta-5
 
 
28th April 2012, 08:50 AM |#10252  
D-FUSE's Avatar
Recognized Contributor
Flag Panama City(Got to love the beach)
Thanks Meter: 3,160
 
More
Quote:
Originally Posted by dfuse06

So I tried that mod I posted about the clock where the clear button goes. Got this but I might of not did something right or the ccp is messing with it



Sent from my PC36100 using xda premium

And this what happened when I tried it would be really cool to have this

Edit I don't know has much has you and tommy but I am willing to try anything and learn anything that is cool. I am more of a themer with PhotoShop Gimp and some xmls mods

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2 Beta-5
Last edited by D-FUSE; 28th April 2012 at 08:52 AM.
28th April 2012, 02:10 PM |#10253  
tommytomatoe's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Knoxville USA
Thanks Meter: 6,837
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dread 7us

I don't think it is because of CCP but I could be wrong. You have a screencaster or screenshot of it? I didn't see it yet.

PM me or Tommy with any mods. I have added quite a few that I have either made or found on the internet. Any mods that are added will be credited of course. This is the format for mods atm:

SystemUI: if you have a themed SystemUI.apk, just zip it up along with other apks to match (like DownloadProvider.apk, ect). If it's a background, I just need the png. Make sure SystemUI.apk and other apks are in the root of the archive

Lockscreens: make a zip archive that has the apks folder structure (com.htc.resources.apk). Example: res/drawable-hdpi - put any pngs in that folder (lockscreen_arc.png, lockscreen_arc_incall.png, lockscreen_arcglass_bottom.9.png, lockscreen_arcglass_top.9.png, lockscreen_prompt_back.png). Make sure your .9 pngs are compiled!

Overscrolls: same basic format as lockscreens. Make a zip that has the folders res/drawable-hdpi and contains overscroll_glow.png and overscroll_edge.png.

Rosies: same as SystemUI, zip up the apk. Make sure Rosie.apk is in the root of the archive.

Batteries: make a zip archive that has the apks folder structure (framework-res.apk). Example: res/drawable-hdpi - put any pngs in that folder. If you need to modify the charging animations or battery decrease - add the compile XMLs.

Tommy and I have big plans for the next release. I'm sure you've noticed that the Control Panel is also used in a ROM made by one_love_420, drob311 and myself for the Evo Shift.

I have recently added changelog to the update class and just tonight I added a ROM update function built into the app itself. It is an experimental function that updates the ROM by the app alone (pretty proud of that one lol). Anyways, I thank tommy for getting this whole project started. I probably would have never made the app if it hadn't been for him.

Tommy has some damn good ideas. He started the update class and the modifications tab. He came up with the core code (which is impressive since he has just started with java). It is now fully functional and I have made it so we can share certain mods. I could go on but that's enough for now (big thanks to tommy for the server space to make all of this a reality).

The more mods you share, the better the ROM will get send me or tommy a PM and we will add it in.

Who's a Badass? You's a Badass.





Quote:
Originally Posted by dfuse06

This is want i am talking about

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2 Beta-5







Quote:
Originally Posted by dfuse06

And this what happened when I tried it would be really cool to have this

Edit I don't know has much has you and tommy but I am willing to try anything and learn anything that is cool. I am more of a themer with PhotoShop Gimp and some xmls mods

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2 Beta-5

I will take a look when i get a chance on Monday. But what you're trying to do should be done in status_bar_expanded.xml, not status_bar.xml. Just so you know. Also look in status_bar_tracking.xml. This will be a pretty cool mod :)

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2
The Following 4 Users Say Thank You to tommytomatoe For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 02:26 PM |#10254  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Love the rom! Just one thing tho. When I go to my call log n click on a name then view call history for that person isn't it supposed to show the minutes I was talking to that person for on each call.

Sent from my PC36100 using XDA
28th April 2012, 02:59 PM |#10255  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by rjames216

Love the rom! Just one thing tho. When I go to my call log n click on a name then view call history for that person isn't it supposed to show the minutes I was talking to that person for on each call.

Sent from my PC36100 using XDA

I only see time the call was made
28th April 2012, 03:00 PM |#10256  
D-FUSE's Avatar
Recognized Contributor
Flag Panama City(Got to love the beach)
Thanks Meter: 3,160
 
More
Quote:
Originally Posted by tommytomatoe

Who's a Badass? You's a Badass.















I will take a look when i get a chance on Monday. But what you're trying to do should be done in status_bar_expanded.xml, not status_bar.xml. Just so you know. Also look in status_bar_tracking.xml. This will be a pretty cool mod :)

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

Cool I will give it another shot some time today when I get out of bed

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2 Beta-5
28th April 2012, 03:04 PM |#10257  
whiterider13's Avatar
Senior Member
Flag Sugar Hill, GA
Thanks Meter: 635
 
More
Quote:
Originally Posted by rjames216

Love the rom! Just one thing tho. When I go to my call log n click on a name then view call history for that person isn't it supposed to show the minutes I was talking to that person for on each call.

Sent from my PC36100 using XDA

I believe you have to hit menu then detailed call log.

Sent from my Classic EVO using Xparent Blue Tapatalk 2
28th April 2012, 05:18 PM |#10258  
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
More
one more thing and i'll stop commenting

but sometimes when i'm in apps and i hit home. i get an message that says loading evo classic and a linux icon. this takes a few seconds but any way to disable this so that i can go right home immediately
28th April 2012, 05:34 PM |#10259  
Senior Member
Flag Glenolden, PA
Thanks Meter: 68
 
More
kernel development
Does anyone have info on how to build a kernel?
I want to learn....
28th April 2012, 05:48 PM |#10260  
volk9029's Avatar
Senior Member
Brooklyn, NY
Thanks Meter: 2,701
 
More
Quote:
Originally Posted by chill145

one more thing and i'll stop commenting

but sometimes when i'm in apps and i hit home. i get an message that says loading evo classic and a linux icon. this takes a few seconds but any way to disable this so that i can go right home immediately

It's sense restart. Do you undervolt or underclock? What kernel are you on? What are your memory killer level settings?

Sent from my lair.
28th April 2012, 05:48 PM |#10261  
volk9029's Avatar
Senior Member
Brooklyn, NY
Thanks Meter: 2,701
 
More
Quote:
Originally Posted by pipefitter

Does anyone have info on how to build a kernel?
I want to learn....

Maybe pm Calne?

Sent from my lair.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
best rom everrrrr, optmized, redifined, rosie, sense, the last rom for the og4g. period!, tommyt the romonster
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes