Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,869 Members 39,346 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Ics] unofficial cm9 by jokersax 8/23/2012

Tip us?
 
zeguym
Old
#8511  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 225
Join Date: Apr 2009
is someone has problem with dolphin browser,in landscape mode, using go keyboard? cause mine always force closed.
 
spleef
Old
#8512  
spleef's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3012
Posts: 3,640
Join Date: Jul 2009
Location: port arthur, texas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by zeguym View Post
is someone has problem with dolphin browser,in landscape mode, using go keyboard? cause mine always force closed.
Dolphin works on cm9?....lol. .

MIUI/ICS for the Photon
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1536161
 
b4ifuru18
Old
#8513  
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 292
Join Date: Jun 2010
Would anyone happen to have the 4.4 build? That build flashed perfectly so I will try to use that as my base for doing updates.

Sent from my Motorola Electrify using XDA
 
thatguy07
Old
#8514  
thatguy07's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 265
Join Date: Aug 2009
Location: Va Beach, Va
Quote:
Originally Posted by b4ifuru18 View Post
Would anyone happen to have the 4.4 build? That build flashed perfectly so I will try to use that as my base for doing updates.

Sent from my Motorola Electrify using XDA
Don't have it. Are you flashing from scratch?
If you wipe everything flash twice. Should work fine. Does for me.

Sent from my MB855 using XDA


Current- Paranoid PhotonBean
________________
Retired
Moto Q/Mogul/Sch-i760
HTC Vogue - Dual boot winmo/android
OG Droid/Droid 2/Mesmerize/DroidX
 
lbcoach3347
Old
#8515  
lbcoach3347's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 527
Join Date: Sep 2008
Location: Ft Lauderdale
Not sure If this made the difference but I did a nandroid restore last night after I couldn't get the 5.2 to load and then this morning I did a Reinstall 5.2 and it worked flawlessly

Sent from my Photon
 
na7q
Old
#8516  
Account currently disabled
Thanks Meter 192
Posts: 728
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by DethMetalz69 View Post
i like
legit cannot flash this
broke my cdma
fuuuuuuuuuck my life
trolololololol

Quote:
Originally Posted by b4ifuru18 View Post
Would anyone happen to have the 4.4 build? That build flashed perfectly so I will try to use that as my base for doing updates.

Sent from my Motorola Electrify using XDA
i have a copy n00b. if no on else has it i'll upload it for you on dropbox tonight
 
b4ifuru18
Old
#8517  
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 292
Join Date: Jun 2010
Don't understand the name calling, troll.

Sent from my Motorola Electrify using XDA
 
b4ifuru18
Old
#8518  
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 292
Join Date: Jun 2010
Upload it right now, lulz.

Sent from my Motorola Electrify using XDA
 
FernBch
Old
#8519  
FernBch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 233
Posts: 1,304
Join Date: Sep 2009
Location: Show Low, AZ
Quote:
Originally Posted by zeguym View Post
is someone has problem with dolphin browser,in landscape mode, using go keyboard? cause mine always force closed.
Dolphin works as long as you don't rotate after you open it. It's a driver thing........

What I do is rotate the phone to landscape position, then open DolphinHD. I have no issues that way.

While we're on the subject, this issue only appears with the browser. I can use any forum app and rotate at will with no issues. Don't know if it means anything or not.

My MoPho's in the kitchen sink!!
So much to see, so much to do.

Current Device: Samsung Galaxy S4 On VZW

Pervious devices:
Motorola Photon 4G | HTC Ozone on VZW | Moto Droid X on VZW (Rooted flashed, etc) | Motorola Q
 
ChadH42
Old
#8520  
ChadH42's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 288
Posts: 1,060
Join Date: Sep 2010
Location: New Jersey
Quote:
Originally Posted by lbcoach3347 View Post
Not sure If this made the difference but I did a nandroid restore last night after I couldn't get the 5.2 to load and then this morning I did a Reinstall 5.2 and it worked flawlessly

Sent from my Photon
I did the same thing but 5.2 still keeps boot looping.

Sent from my MB855 using Tapatalk 2
Device: Samsung Galaxy S5
Carrier: Verizon
ROM: Un-Rooted NE9
Recovery: Stock

Tags
atrix, awesome club, beta, better than sex, cheater, cm9, cyanogenmod 9, droidtweak.com, goldfish, great rom, i drink your milkshake, i love ice cream, icecreammypants4icecreamsandwich, ics, joker is a beast, kilroy was here, location set by green men, motorola electrify, motorola photon, my phone is cooler than yours, redbull gives u wings
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes