Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Which kernel are you using?
ILWT CM7 436 68.99%
Stock CM7 114 18.04%
Pershoot 39 6.17%
Tiamat 43 6.80%
Voters: 632. You may not vote on this poll

Post Reply

[ROM][09/29/14] ILWT ROM 3.0.17 (KitKat) || ILWT CM7 879 (discontinued)

OP tsubus

28th April 2012, 04:25 AM   |  #2461  
coachmoore's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
447 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Does this come with gapps?

Sent from my HTC Vision using XDA App
28th April 2012, 05:31 AM   |  #2462  
EdKeys's Avatar
Senior Member
Flag Islamorada
Thanks Meter: 571
 
1,411 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by coachmoore

Does this come with gapps?

Sent from my HTC Vision using XDA App

When you flash the ROM, the AROMA installer will launch and give you the option to instal gapps, so yes gapps is included in the zip along with many other options. Just select manual install when you are given the option in AROMA.
28th April 2012, 12:41 PM   |  #2463  
Senior Member
Thanks Meter: 122
 
278 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
GPS still doesnt work correctly
My GPS still has problems.

I think it only gets a lock in under one minute if i enable the option to get location by Network. But i dont like this option because google can easily track me with that.

Can someone reproduce this?
28th April 2012, 01:08 PM   |  #2464  
rirozizo's Avatar
Recognized Contributor
Flag wonderland... soon
Thanks Meter: 1,221
 
2,307 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by IharpI

My GPS still has problems.

I think it only gets a lock in under one minute if i enable the option to get location by Network. But i dont like this option because google can easily track me with that.

Can someone reproduce this?

i'm not moking u but.... so?
why do u care if google tracked you?
google already tracks everybody... even you...

覧覧覧覧覧覧覧
i didn't mean to flame you, nor to mock you in any kind of way
28th April 2012, 01:52 PM   |  #2465  
coachmoore's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
447 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Ok, thanks for the info!

Sent from my HTC Vision using XDA App
28th April 2012, 04:28 PM   |  #2466  
azrash's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 665
 
1,170 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by IharpI

My GPS still has problems.

I think it only gets a lock in under one minute if i enable the option to get location by Network. But i dont like this option because google can easily track me with that.

Can someone reproduce this?

have you changed the GPS pool server to Germany? Mine can lock in 30 seconds without data. With data, 4-9s

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
28th April 2012, 06:55 PM   |  #2467  
mesaj's Avatar
Senior Member
Flag Szczekociny
Thanks Meter: 76
 
419 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by rezapatel

I am sure this is an obsolete question, but does this ROM support Swap?

I tried using Swap and Swapper2 without any luck on either.

Can someone shed some light on the subject?

P.S. I keep running short of ram because of the # of apps and services running in the background. Worst of it, lots of them which I have kept off on startup keep appearing and taking RAM too.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Use V6 Supercharger http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5021 with option 7. Super UL for 512HP, or just change vm heap size in cmsettings>system performance.
Swap should work same way as is working on Sense ROMs, you probably will need to use script and special partiton for that.
28th April 2012, 07:24 PM   |  #2468  
rezapatel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 316
 
1,331 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by mesaj

Use V6 Supercharger http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5021 with option 7. Super UL for 512HP, or just change vm heap size in cmsettings>system performance.
Swap should work same way as is working on Sense ROMs, you probably will need to use script and special partiton for that.

For some reason the latest version of the V6 makes my phone extremely unstable, it keeps booting frequently. So currently I am happy using Auto Killer Memory Optimizer or RAM Manager Pro to setup the minfrees.

The swap apps enable the swap, but it still shows swap as 0 in terminal emulator.

How will changing the VM heap help me?

Any solutions or anyone using swap using this ROM, and if so, how?

Thanks!

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
29th April 2012, 04:34 PM   |  #2469  
rezapatel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 316
 
1,331 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
To experiment, I installed the ROM again and this time with Pershoot kernel with OC/UV and it seems faster (or so it only seems because of a fresh installation).

Although, the OC/UV doesn't seem to give any option for undetvolting. Also, it seems to be missing the entire set of speeds between 300mhz and 700mhz, pretty upsetting specially since I had to keep the high speed in the sleep mode too.

Looking forward to comments and suggestions from people experienced on the Pershoot and OC/UV.

Thanks!

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
29th April 2012, 06:39 PM   |  #2470  
noufel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
300 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I can't find latest cm7 rom provided in the given links

Sent from my HTC Vision using XDA Premium App

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm7, ilwt, kitkat
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes