Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,105 Members 44,914 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[DISCUSSION]G-T-R Gamer's Talho Rom

Tip us?
 
Tellosan44
Old
#71  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by kikketto View Post
The problem is that neko includes gmap in his rom as system app so you first have to convert it in user app using titanium backup then go to the market unistall gmap and reinstall it again this worked for me!
Yeah it worked, grazie mille
 
neko95
Old
#72  
neko95's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4,787
Posts: 2,501
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by ZonbekaUnlimited View Post
@manfromgta
OT:
 

And you are clairvoyant that know that he actually saw my postsí?

I want an answer from him if he is kind enough to answer.... And i'll ask as many times as necessary to get his answer...

Oh and last but not least seeing your post history you also kinda spammed with non dev related posts in devs section which is worst than spamming in general forum


@neko95: can you please answer my question?? ive been asking this like 5 times and yet waiting the answer from you.... kind enough to write at least yes or no at least?? (in case you havent seen my other post i asked for animated buttons like perfectpeson theme)
> I can, but I cant do it with the ICS theme Ism using

Quote:
Originally Posted by IKnowIRock! View Post
Me too having the same problem.I'm charging the phone everyday twice my phone is not a mobile anymore, its a landline..always plugged in lol I think it causes because of either "XDA" app or "Whatsapp".I had a really good battery life before installing them.can anybody check on it please

I'm on V 4.8x

Sent from my LG-P500 using XDA
> after turning off gps.. reboot phone.. this might be the cause

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

 
Shaib Lftg
Old
#73  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 43
Join Date: Apr 2012
Location: Mondim de Basto, Vila Real
Neko, is in the v5.0 any app to SD software or script? In stock I used link2sd(250mb fat32). Is compatible? Do I Ned to deactivate anything? Thanks.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
LG P500 Powered by CM10.1 androidarmv6 (Jenkins repository)
 
neko95
Old
#74  
neko95's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4,787
Posts: 2,501
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Shaib Lftg View Post
Neko, is in the v5.0 any app to SD software or script? In stock I used link2sd(250mb fat32). Is compatible? Do I Ned to deactivate anything? Thanks.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
> no apps2sd scripts anymore.. and link2sd works fine with it..

> if you want to disable dalvik2tmp.. type in terminal emulator "" rmd2tmp" then reboot

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

 
Shaib Lftg
Old
#75  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 43
Join Date: Apr 2012
Location: Mondim de Basto, Vila Real
A silly question. Dalvik2temp make a part of link2sd, right? So is best to deactivate that and use only link, right?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
LG P500 Powered by CM10.1 androidarmv6 (Jenkins repository)
 
neko95
Old
#76  
neko95's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4,787
Posts: 2,501
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Shaib Lftg View Post
A silly question. Dalvik2temp make a part of link2sd, right? So is best to deactivate that and use only link, right?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
> to avoid bootloops .. but it would work with link2sd together.. disable it 1st then re enable

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

 
spirosoupia
Old
#77  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Hello to everyone!
I have a strange problem. I can't add any contact to favorites with the stock dialer of the rom. With other dialers i can do it.
I use gtr v5.5x.
Waiting for any suggestions.
 
allenwalker1998
Old
#78  
allenwalker1998's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 193
Posts: 848
Join Date: Feb 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by spirosoupia View Post
Hello to everyone!
I have a strange problem. I can't add any contact to favorites with the stock dialer of the rom. With other dialers i can do it.
I use gtr v5.5x.
Waiting for any suggestions.
hmm. try reflashing

Sent from my LG-P500

 
spirosoupia
Old
#79  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by allenwalker1998 View Post
hmm. try reflashing
Ok! Thanks.
 
prashantchoudhary.14
Old
#80  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2012
Default Battery drain

The performance rocks but the battery drains way too fast. I am using the roq's kernel and oveclocked at 245-768 Conservative. Any other kernel better than roq's.
And also my phone crashes at 787 :P

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes