Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,452 Members 42,279 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[29 APR 2012[MAGLDR][SD]CM9 htcleo beta1 [HWA][4.0.4][Kernel : securecrt 6.6C-HWA]

Tip us?
 
wis1152
Old
(Last edited by wis1152; 28th April 2012 at 03:59 PM.)
#31  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by JMG01 View Post
So, what all have you working?

Same as you
 
mare.djurdjev
Old
#32  
mare.djurdjev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 111
Join Date: Dec 2011
Location: Pancevo
Quote:
Originally Posted by Robbie P View Post
Do you use magldr?
No,i use clk...


HTC HD2
ROM : NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a (Tytung)
HSPL: 2.08.HSPL
Radio: Leo_RADIO_2.15.50.14
micro SDHC : 8Gb class 4
 
securecrt
Old
#33  
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 2760
Posts: 763
Join Date: Aug 2010
Location: Shanghai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by JMG01 View Post
+1 for phone data. Wifi works (not VPN). Flash... It works! just not very well, but it works. ROM does not seem very responsive. [From Win 6.5 + Harnet].

I test it on my phone the Data and WIFI works well. I am using magldr.
 
securecrt
Old
#34  
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 2760
Posts: 763
Join Date: Aug 2010
Location: Shanghai

 
DONATE TO ME
I am uploading a updated version
1 the GPS works now
2 enable the zram 100mb by default
3 sdcard speed tweak
4 adjust cpu voltage for power saving
5 ad free
6 change the initrd.gz file enable the KSM , create the data.ext4 file if missing
7 add some useful apps(maps music Gmail terminal ...)


Sent from my HTC HD2 using xda premium
The Following 4 Users Say Thank You to securecrt For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wis1152
Old
#35  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by securecrt View Post
I am uploading a updated version
1 the GPS works now
2 enable the zram 100mb by default
3 sdcard speed tweak
4 adjust cpu voltage for power saving
5 ad free
6 change the initrd.gz file enable the KSM , create the data.ext4 file if missing
7 add some useful apps(maps music Gmail terminal ...)


Sent from my HTC HD2 using xda premium

I have now got data working with new Dori kernel

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

Data is now woking on new update thanks
 
shah_vm
Old
#36  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 288
Join Date: Nov 2006
It's amazing Rom quick and snappy. Angry birds space is not shuttering or hanging up phone. Best of all chrome browser app is for real working.

Sent from my Sensation 4G using XDA
 
dimdimdim
Old
#37  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 1,110
Join Date: Oct 2006
Is it possible to move from previous version and how to do this properly? - I do not know ics file system well.

thanks!

Sent from my HTC HD2 using xda premium
 
mengfei
Old
(Last edited by mengfei; 28th April 2012 at 06:51 PM.)
#38  
mengfei's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 391
Posts: 922
Join Date: Jan 2010
Location: Shenzen, China
Aren't you guys sleeping

this is one fast & silky ROM
applause & thanks to the guys who gave us HWA!
New life for our HD2!

copied the file to SD
Booted in 2 minutes via Magldr
installed Temple Run - i never saw the guy run/ jump & slide so fluidly
tried camera OK even with invisible button
Video seems to be smoother thanks before

now trying my data.ext4 from from Nexus V1.4
 
dimdimdim
Old
#39  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 1,110
Join Date: Oct 2006
By the way, booting under magldr, and have no visible keys in camera.
They are here and work, but not visible

Sent from my HTC HD2 using xda premium
 
wis1152
Old
#40  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dimdimdim View Post
By the way, booting under magldr, and have no visible keys in camera.
They are here and work, but not visible

Sent from my HTC HD2 using xda premium
It know by the dev but thanks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes