Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][ICS 4.0.4] ::DARKSIDE.EVOLUTION.4:: [v0 "Pre-Release"][UVLH1][8.28.2012]

OP thederekjay

28th April 2012, 04:07 PM   |  #131  
thederekjay's Avatar
OP Recognized Developer
Flag DARKSIDE
Thanks Meter: 9,030
 
4,614 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jr_718

Yeah.. but not always the case.. i don't know why the case affects this sometimes.. but i've had my case on Tmobile D-3O on the phone and no echo.. made 3way calls and no complaint...maybe i would suggest taking out the case and try putting it back again..

I also have the the D30 case and have never had issue with echo??

I have also done this hardware mod here:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1441510

Its actually really simple.. only have to remove like 6 screws and pop the back off... just make sure u dont block the sensor from making contact with the back plate..

and if u attempt this and break ur device... NOT MY FAULT!!
The Following User Says Thank You to thederekjay For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:08 PM   |  #132  
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Messaging App. Handscent will let me group SMS over 10 users. The one that is included in this rom, I believe will also. Can anyone confirm how many receipients you can send to with the messaging app included in this rom?
28th April 2012, 04:25 PM   |  #133  
g33kChic's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in FLorida
Thanks Meter: 8
 
373 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Great rom Tdj. Everything runs smooth I just have a voicemail icon in the status bar, but I have no voicemail. Could someone tell me how to get rid of it if there is a way?




thanks
28th April 2012, 04:30 PM   |  #134  
jr_718's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 778
 
2,653 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by g33kChic

Great rom Tdj. Everything runs smooth I just have a voicemail icon in the status bar, but I have no voicemail. Could someone tell me how to get rid of it if there is a way?




thanks

Switch from Google voice to carrier voicemail if your using Google voice
. Call yourself and leave a message call your voicemail and just delete it
. It will be gone.

Reading Is Fundamental..Even On Xda-Developers.
The Following User Says Thank You to jr_718 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:32 PM   |  #135  
thederekjay's Avatar
OP Recognized Developer
Flag DARKSIDE
Thanks Meter: 9,030
 
4,614 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by g33kChic

Great rom Tdj. Everything runs smooth I just have a voicemail icon in the status bar, but I have no voicemail. Could someone tell me how to get rid of it if there is a way?




thanks

just leave yourself a voicemail and call from ur phone and delete it
The Following User Says Thank You to thederekjay For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:33 PM   |  #136  
thederekjay's Avatar
OP Recognized Developer
Flag DARKSIDE
Thanks Meter: 9,030
 
4,614 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ScottBroker

Messaging App. Handscent will let me group SMS over 10 users. The one that is included in this rom, I believe will also. Can anyone confirm how many receipients you can send to with the messaging app included in this rom?

the number i set is 50.
28th April 2012, 04:36 PM   |  #137  
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by thederekjay

the number i set is 50.

Fantastic. I hated the limit of 10. Can it be changed to a value greater than 50? If so, how is it done?
28th April 2012, 04:36 PM   |  #138  
g33kChic's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in FLorida
Thanks Meter: 8
 
373 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by thederekjay

just leave yourself a voicemail and call from ur phone and delete it

Thank you.

One more thing...

Would you recommend restoring apps with data or without data? I'm coming from stock 2.3.6
28th April 2012, 04:39 PM   |  #139  
thederekjay's Avatar
OP Recognized Developer
Flag DARKSIDE
Thanks Meter: 9,030
 
4,614 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by g33kChic

Thank you.

One more thing...

Would you recommend restoring apps with data or without data? I'm coming from stock 2.3.6

DO NOT restore apps with data if coming from GB. u will have major issues
The Following User Says Thank You to thederekjay For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:40 PM   |  #140  
Senior Member
Thanks Meter: 143
 
634 posts
Join Date:Joined: May 2010
Don't restore any data.

The Following User Says Thank You to SupaKid For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
darkside venom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes