Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more

XDA Partners with LG for Developer Challenge

Many Android enthusiasts know the name LG. LG is the maker of some Google Nexus devices and some … more
Post Reply

Just gotta post this... (Update: No boot)

28th April 2012, 11:48 PM   |  #11  
snargledorf's Avatar
OP Senior Member
Flag Derby, CT
Thanks Meter: 44
 
126 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
So what would cause adb to say "/system/bin/sh does not exist"?

Just curious since you seem to know a thing or two about this XP
29th April 2012, 12:11 AM   |  #12  
Wiki Admin / Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,526
 
3,427 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I cant say, if CM9 really is still using SH, it would include it as CM has it's dependencies already included.

Is busybox and toolbox properly compiled and symlinked in your rom at least?
Busybox includes the basic SH as a symlink (i think)

You could always grab your own SH/ASH/BASH from somewhere and add it in+symlink it and see if it boots to begin with.
29th April 2012, 01:51 AM   |  #13  
giveen's Avatar
Senior Member
Flag Caldwell, ID
Thanks Meter: 1,535
 
2,145 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
snarg, check your PM
29th April 2012, 05:57 PM   |  #14  
snargledorf's Avatar
OP Senior Member
Flag Derby, CT
Thanks Meter: 44
 
126 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Progress...

A logcat after my last build

Had to use the boot.img from ICS-B4 but it's progress

http://pastebin.com/YmVD8pn6
29th April 2012, 07:50 PM   |  #15  
giveen's Avatar
Senior Member
Flag Caldwell, ID
Thanks Meter: 1,535
 
2,145 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
I made a few changes, that might resolve the boot.img issue.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes