5,599,337 Members 38,156 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Just gotta post this... (Update: No boot)

Tip us?
 
snargledorf
Old
#11  
snargledorf's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 126
Join Date: Aug 2010
Location: Derby, CT
So what would cause adb to say "/system/bin/sh does not exist"?

Just curious since you seem to know a thing or two about this XP
A learn as I go developer.

Past Projects:
- RDF Seeker: Google Play
 
TheManii
Old
#12  
Wiki Admin / Recognized Contributor
Thanks Meter 1435
Posts: 3,237
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
I cant say, if CM9 really is still using SH, it would include it as CM has it's dependencies already included.

Is busybox and toolbox properly compiled and symlinked in your rom at least?
Busybox includes the basic SH as a symlink (i think)

You could always grab your own SH/ASH/BASH from somewhere and add it in+symlink it and see if it boots to begin with.
XDA Wiki Moderator
Nexus 4: Stock KOT49H (4.4.2) 2013 N7: Stock KOT49H (4.4.2)
Touchpad: CM11 KOT49H (4.4.2) iTouch 5G: Stock 10B146 (6.1.2)
 
giveen
Old
#13  
giveen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1528
Posts: 2,128
Join Date: Jul 2010
Location: Caldwell, ID

 
DONATE TO ME
snarg, check your PM
 
snargledorf
Old
#14  
snargledorf's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 126
Join Date: Aug 2010
Location: Derby, CT
Progress...

A logcat after my last build

Had to use the boot.img from ICS-B4 but it's progress

http://pastebin.com/YmVD8pn6
A learn as I go developer.

Past Projects:
- RDF Seeker: Google Play
 
giveen
Old
#15  
giveen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1528
Posts: 2,128
Join Date: Jul 2010
Location: Caldwell, ID

 
DONATE TO ME
I made a few changes, that might resolve the boot.img issue.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...