Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,492 Members 39,870 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Rom][11.18.2012] Newts OnE XxX RLS 6.0.2 *Global* [Sense 4.1]

Tip us?
 
prdog1
Old
(Last edited by prdog1; 29th April 2012 at 12:34 AM.)
#3351  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4420
Posts: 7,780
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
Quote:
Originally Posted by rpalmerin View Post
Yeah I have a class 10 kensinton, and the lag is harsh for me.... I don't know what to do about it. I run xxx on my main phone Rom, then on Rom 1 I run ineffabliss 1.4, so I can have the battery life to last the day at work, and well I don't know what I can do to have it run faster off my card. I of to 1.8 running chad goodmans anthrax, with lagfree. I need to try something else. Any tips?

Sent from my ADR6425LVW using XDA
Mine runs pretty smooth on internal. I have Kingston 32GB. Fry's has Samsung 32GB Class 10 right now for $37 shipped. Gonna put in my other Rezound. Watched the video and it said to play with speed booster option. First 4 settings are for class 2. bottom should be class 10. When I played with speed booster app before mine ran best at a cache of 2048 but haven't played with it on Boot Manager. They say biggest cache is not always better.
The Following User Says Thank You to prdog1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
fix-this!
Old
#3352  
fix-this!'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 283
Posts: 2,150
Join Date: Apr 2012
Location: midwest
Finally tried the rom, really nice other than some lag and battery overheating.
 
rpalmerin
Old
#3353  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 114
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
Mine runs pretty smooth on internal. I have Kingston 32GB. Fry's has Samsung 32GB Class 10 right now for $37 shipped. Gonna put in my other Rezound. Watched the video and it said to play with speed booster option. First 4 settings are for class 2. bottom should be class 10. When I played with speed booster app before mine ran best at a cache of 2048 but haven't played with it on Boot Manager. They say biggest cache is not always better.
Thanks, I guess I'm just going to have to play with it some more ...btw what kernal are you running?

Sent from my ADR6425LVW using XDA
 
prdog1
Old
#3354  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4420
Posts: 7,780
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
Quote:
Originally Posted by rpalmerin View Post
Thanks, I guess I'm just going to have to play with it some more ...btw what kernal are you running?

Sent from my ADR6425LVW using XDA
Stock ICS kernel. Better if you don't run scaling app such as Setcpu. Messes with stock kernel.
The Following User Says Thank You to prdog1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
killahrey
Old
#3355  
killahrey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 806
Join Date: Aug 2009
Location: East Texas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
Stock ICS kernel. Better if you don't run scaling app such as Setcpu. Messes with stock kernel.
Yea the stock kernel seems to work slot better for me too. Even without a scaling app like you said.

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
ENTER THE NEXUS
 
zounduser
Old
#3356  
zounduser's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1472
Posts: 4,586
Join Date: Mar 2012
Location: sioux falls SD

 
DONATE TO ME
I couldnt get bootmanager 2 work 4 me?

Sent from my ADR6425LVW using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
AT&T HTC ONE
VERIZON HTC ONE max
AT&T Galaxy Note 3
BLACKOUT SQUAD MEMBER
TEAM DART TESTER
VIPER ROM TESTER
 
champdr0id
Old
#3357  
champdr0id's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 435
Join Date: Sep 2010
Location: Du Bois, PA
Quote:
Originally Posted by jimbo.levy View Post
Hello, I'm currently on RC 2.1 and have noticed that I get an instant force close on a few apps. Facebook Messenger sometimes forces the device to reboot every so often too.
I've done everything correctly and flashed the new firmware patch too.
Is anyone else having similar trouble?

Sent from my HTC Rezoundô S using Tapatalk
I've had reboots occasionally on the facebook app. were you using the new, bundled messenger from the latest facebook update? or the standalone app? As for FC's, I've only had it from htcdm. I froze it, and haven't had one since.
Eris on AOKP ICS: Dedicated music player
Rezound on Liquid: Standing by
Archos 5 Internet Tablet (Gen. 7, 500 GB): Bricked, and I haven't cared to fix it.
Droid DNA: One last chance, Big Red
 
cornjo
Old
#3358  
cornjo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 533
Join Date: Feb 2010
We have been laying low Newt..still here waiting on you..patiently that is.

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
 
yojoe600
Old
#3359  
yojoe600's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 427
Posts: 2,059
Join Date: Jan 2009
Location: Greensboro, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by zounduser View Post
I couldnt get bootmanager 2 work 4 me?

Sent from my ADR6425LVW using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
Why not? What went wrong ?

Sent from my Dinc... I mean Rezound

My Current Devices:
Blue HTC One


Previous:
HTC Rezound- Turning into a webcam?
Nexus 7 (2013)- Gave it to my Mother
Droid Incredible -Sitting in some drawer
Samsung Omnia SOLD

Follow me!
https://twitter.com/yojoe600
 
rpalmerin
Old
#3360  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 114
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by cornjo View Post
We have been laying low Newt..still here waiting on you..patiently that is.

Sent from my ADR6425LVW using xda premium

Hint hint...... No pressure newt.....
Sent from my ADR6425LVW using XDA

Tags
dead, epic, newt, newtoroot, one xxx, sense 4, win
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes