Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Android Open Kang Project - VIVOW Milestone 4

OP ProTekk

29th April 2012, 03:46 AM   |  #1011  
Amphibliam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 413
 
1,915 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I don't actually think it would likely brick your phone but never flash something not meant for your device to be safe.
The Following User Says Thank You to Amphibliam For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 03:50 AM   |  #1012  
Senior Member
Flag Bay Area California
Thanks Meter: 853
 
3,148 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by Amphibliam

I don't actually think it would likely brick your phone but never flash something not meant for your device to be safe.



Thanks that's what I thought that is why I asked. Now is milestone 5 newer version than build 34?
29th April 2012, 03:51 AM   |  #1013  
Amphibliam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 413
 
1,915 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Yes, it is. Just came up within the last hour or so.
The Following User Says Thank You to Amphibliam For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 04:04 AM   |  #1014  
mountaineerndixie's Avatar
Senior Member
Flag Charleston, WV
Thanks Meter: 44
 
342 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
If I don't unlock the phone shortly after it boots, it goes black and I cannot get the screen on unless I pull the battery. The backlit keys still light up but the screen is off.

I'm sure this has been covered but it is annoying.

EDIT: Just strange behavior out of mine. In fact, I have been having problems for the last few days with a lot of stuff. Market won't download (921 error) even after "killall drmserver" command, Titanium extremely slow restoring, extreme lag, etc. I feel like it may be my recovery somehow (4ext). I just haven't nailed down the problem. Just ignore this as I vent on paper ;)
Last edited by mountaineerndixie; 29th April 2012 at 04:45 AM.
29th April 2012, 05:00 AM   |  #1015  
anubis2k3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
365 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by tylerlawhon

I didn't. I don't know what to set it to at all.

Swyped From My MikRunny'd Superphone Using TapaTalk 2

If you have a class 4 SD card try setting it to 3072 and test out the rom after that and see if the lag is fixed. If you have higher then class 4 you can try setting it higher to get better performance. Check out init2winit.com faq for more info on SD booster and the settings you should have it at if you are experiencing lag.

Sent from my Incredible 2 using Tapatalk
29th April 2012, 05:11 AM   |  #1016  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
136 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Odd issue. A short press on the power button isn't turning my screen off. It's pulling up the power menu instead. Was happening on 34 and is still happening on m5. I only flashed m5, and happy. Anybody else see this?

Sent from my Incredible 2 using Tapatalk 2
29th April 2012, 06:40 AM   |  #1017  
zax10's Avatar
Senior Member
Flag Inman
Thanks Meter: 110
 
916 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by jrm422

Odd issue. A short press on the power button isn't turning my screen off. It's pulling up the power menu instead. Was happening on 34 and is still happening on m5. I only flashed m5, and happy. Anybody else see this?

Sent from my Incredible 2 using Tapatalk 2

Just installed M5 and do not have this issue. Actually I do not have any issues. Did not have to killall via terminal. Have yet to test mms.

Sent from my Incredible 2 using xda premium
29th April 2012, 07:00 AM   |  #1018  
david_hume's Avatar
Senior Member
Flag The Land of the Ninjas
Thanks Meter: 316
 
1,572 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Is goo going through some maintenance? Because I can't access the website for some reason.

EDIT: Never mind, I eventually downloaded the file and going to flash soon.

Sent from my Incredible 2 using XDA
Last edited by david_hume; 29th April 2012 at 01:57 PM.
29th April 2012, 07:35 AM   |  #1019  
Senior Member
Flag Bay Area California
Thanks Meter: 853
 
3,148 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I am using M5 and still had to do mms fix and camera fix as well. Also the mod for recent app button by litetaker works fine as well.

Goo worked fine for me a hour ago.
Last edited by Travisdroidx2; 29th April 2012 at 07:38 AM.
29th April 2012, 07:40 AM   |  #1020  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
136 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by zax10

Just installed M5 and do not have this issue. Actually I do not have any issues. Did not have to killall via terminal. Have yet to test mms.

Sent from my Incredible 2 using xda premium

the power button is the only issue i have. camera works. mms works.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes