Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,734 Members 40,438 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS][06/26] ICS StuNNeR - 1.6.26

Tip us?
 
Cris7ianO
Old
(Last edited by Cris7ianO; 28th April 2012 at 11:32 PM.)
#7881  
Cris7ianO's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 178
Posts: 680
Join Date: Feb 2012
is there a possibility to change font on this rom? cause i cant find the option and apps like absolute system or root tools are not working

edit: alright rom toolbox worked
 
Kortxero
Old
(Last edited by Kortxero; 29th April 2012 at 12:18 AM.)
#7882  
Kortxero's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 621
Posts: 553
Join Date: Sep 2008
Hi,

I installed that ROM yesterday and so far, so good: I'm really amazed about how smooth it is and I haven't come across any issue so far. Just one actually: the use of the Quick Controls (Labs). In an earlier post, someone mentioned that nothing is happening when QC is enabled in the browser. Unfortunately, I haven't been able to find an answer to that question (at least with the Search feature). Does anyone know how I can get it to work? (or it is not supported)

Thanks!
 
deedyangels
Old
#7883  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by Reb0rn View Post
You insert the phone in a scanner and press on the usually green button.... tadaaa.

Nah u just hold power button and choose screenshot.
Thank you very much.......
 
alex_herrero
Old
#7884  
alex_herrero's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 292
Join Date: Jul 2010
Location: Buenos Aires
Quote:
Originally Posted by Merott View Post
Hold down Power Button + Volume Down
Really? It doesn't seem to work on mine...

[ACTUAL SET] LG NEXUS 5, KITKAT 4.4.4 STOCK + GRAVITYBOX
[HISTORY] PALM OS:M500/M515/T3/TX/TREO680// SYMBIAN:N95/N97(NOKIA)
ANDROID:MILESTONE(MOTO), NEXUS ONE(HTC), ATRIX (MOTO), SGS2, GALAXY NOTE, SGS3 (SAMSUNG), ONE X (HTC), NEXUS 4 (LG), XPERIA ZL (SONY)
 
matius44
Old
#7885  
matius44's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,077
Posts: 1,794
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by alex_herrero View Post
Really? It doesn't seem to work on mine...
It just needs good timing

start by pressing the power button but immediately after it start pressing volume down menu
Thanks a lot chasmodo, great friends are rare these days
 
mburrieza
Old
#7886  
Senior Member
Thanks Meter 161
Posts: 326
Join Date: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by Kortxero View Post
Hi,

I installed that ROM yesterday and so far, so good: I'm really amazed about how smooth it is and I haven't come across any issue so far. Just one actually: the use of the Quick Controls (Labs). In an earlier post, someone mentioned that nothing is happening when QC is enabled in the browser. Unfortunately, I haven't been able to find an answer to that question (at least with the Search feature). Does anyone know how I can get it to work? (or it is not supported)

Thanks!
You can use quick controls with quick ics browser (free on the market). It s very similar to the stock browser plus many more settings. Then on the config you can set the trigger width where the quick controls will work (in my case 18 is best for my thumbs width), also if you want it on the right, left or both sides and which buttons you like to have and the location.

Sent from my GT-N7000 using XDA
 
c0nvict
Old
#7887  
c0nvict's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 192
Join Date: May 2009
Location: Argyroupoli

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by c0nvict View Post
anyone else has the low storage issue on 1.4.26.1?
Come on guys, i can' t believe i' m the only one with this issue...
 
abhisahara
Old
#7888  
abhisahara's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,710
Posts: 1,560
Join Date: Jun 2010
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by c0nvict View Post
Come on guys, i can' t believe i' m the only one with this issue...
Yes now please believe it you and one or two other person only have this issue!!
NO one else face this. Try doing a complete clean install again!!!
And please stop posting the same question over and over again....!!! *SPAM*
 
mikeyinid
Old
#7889  
mikeyinid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,489
Posts: 6,830
Join Date: Sep 2010
Location: Nampa
Quote:
Originally Posted by abhisahara View Post
Yes now please believe it you and one or two other person only have this issue!!
NO one else face this. Try doing a complete clean install again!!!
And please stop posting the same question over and over again....!!! *SPAM*
I hate the note section here at xda...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Follow me on Twitter @mikeyinid
 
thechints
Old
#7890  
thechints's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 317
Posts: 1,144
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by mikeyinid View Post
I hate the note section here at xda...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Bwahaha

Sent from my GT-N7000 using XDA

Tags
!!!xtremer!!!, *abhi boomed here*, antiochasylum's avatar is watching you, awesomesauce, batman is a lie, endorsed by chasmodo, epic rom is epic, face melting goodness, humpty dumpty was pushed, ics, lordmanhattan was here, stunner, tasty, toxicthunder swears by this
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes