Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Inspire Radio Thread

OP tribalartgod

26th April 2012, 09:21 PM   |  #991  
scorpiopantera's Avatar
Senior Member
Flag Mesa, AZ
Thanks Meter: 232
 
519 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
please help
I have been searching for about an hour for the pd98img or the radio for 26.14.04.28_M

Someone a few pages back posted a dropbox link, but it doesn't work anymore.
26th April 2012, 10:37 PM   |  #992  
Senior Member
Flag Green Bay
Thanks Meter: 48
 
251 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scorpiopantera

I have been searching for about an hour for the pd98img or the radio for 26.14.04.28_M

Someone a few pages back posted a dropbox link, but it doesn't work anymore.

http://db.tt/cpGPg0oF

Glad to help.
The Following User Says Thank You to gbeardmore For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 07:16 AM   |  #993  
39FarmallM's Avatar
Senior Member
Flag Pt Pleasant, WV
Thanks Meter: 124
 
409 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by chrisz5z

On several roms I've tried flashing the 2.2.0079HM RIL from the OP but when I check it with RIL Infos the RIL hasn't changed. Any ideas?

Sent from my Inspire 4G using Tapatalk 2 Beta-5

Try a reboot. RIL Infos may not pick up the change on the fly.

Sent to a tower near you using ClearDroid and XDA app.
28th April 2012, 05:22 PM   |  #994  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
292 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by 39FarmallM

Try a reboot. RIL Infos may not pick up the change on the fly.

Sent to a tower near you using ClearDroid and XDA app.

After flashing/rebooting nothing changes. I even checked the dates of the ril files with root explorer and it didn't change. Only way I've been able to have the correct rils is to copy them manually then give the correct permissions/ownership via root explorer....

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2 Beta-5
28th April 2012, 06:58 PM   |  #995  
marsdta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 455
 
1,187 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Are you mounting the system partition before flashing?

Sent from my Inspire 4G using XDA
29th April 2012, 05:29 AM   |  #996  
famewolf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 413
 
2,759 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
I've done back to back tests of my hd2 and inspire 4g...both on edge..on t-mobile and the hd2 always gets better speeds even while still on edge.... I don't know if it's because the inspire is an aT&T phone with an at&t radio....so I guess I want to know if anyone can recommend a radio which will work better on t-mobile's bands which are of course different than at&t.......I pondered that perhaps I should use an "international" radio vs a local at&t since some of them also use the 2100mhz bands. I don't even know that the bands really matter since those are for 3g and the phone is limited to edge in my "home area".

Thoughts?
29th April 2012, 05:54 AM   |  #997  
s14evil's Avatar
Senior Member
Flag stockton
Thanks Meter: 55
 
490 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by famewolf

I've done back to back tests of my hd2 and inspire 4g...both on edge..on t-mobile and the hd2 always gets better speeds even while still on edge.... I don't know if it's because the inspire is an aT&T phone with an at&t radio....so I guess I want to know if anyone can recommend a radio which will work better on t-mobile's bands which are of course different than at&t.......I pondered that perhaps I should use an "international" radio vs a local at&t since some of them also use the 2100mhz bands. I don't even know that the bands really matter since those are for 3g and the phone is limited to edge in my "home area".

Thoughts?

Try a DHD radio... And second the inspire will never get 3g because of its hardware... The inspire is not have a quad band like some of the newer phones that came out... I had to learn this the hard way...

Sent from my Desire HD using xda premium
4th May 2012, 12:45 AM   |  #998  
Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 118
 
548 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I'm running IceColdSandwich 7.4 on my Inspire 4G. Is it okay for me to flash this radio? 26.14.04.28_M
Last edited by david.degraw54; 4th May 2012 at 01:32 AM.
5th May 2012, 01:59 PM   |  #999  
Army_Spec_Ops's Avatar
Senior Member
Flag Salem, OR
Thanks Meter: 20
 
258 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Any recommended settings for Simple Mobile in Oregon?

Sent from my Inspire 4G using XDA Premium App
6th May 2012, 08:05 PM   |  #1000  
JahCartel's Avatar
Senior Member
Flag Central, VA
Thanks Meter: 13
 
117 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
My issue is the exact opposite, i've lost data and now when i flash different RILs..it remains the same..

this is the radio i flashed..

Radio w/RCDATA: 12.59.60.26P_26.11.04.21_M
MD5 Sum: 57cccef401c372c6d421c986ee42e0fe

immediately after rebooted, and flashed this..
RIL: HTC-RIL 2.2.160
MD5 Sum: 864d02352ce1100968cb39fe6ce65160

it was working upon the first reboot now i have no data, and the ril information doesnt change despite how many times i reboot or use a different ril it remains the same help.

andim running MIUI 4.0.4 2.5.4 ICS based..rom

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes