Post Reply

[Q] Question about returning phone

OP snowcamo

29th April 2012, 02:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Hey guys I need to return my phone to be fixed, but have a slight problem. The firmware is all stock except for when it boots up it says it is a GT-I9100. This is left from a previous flash that I did, but I went back to stock and never bothered to fix that, because it didn't really bug me. Now my phone won't recognize a charger or any usb plugs. My question is will Samsung/AT&T still accept my phone for replacement with this? If not is there anyway I can fix the boot screen without plugging my phone in? Thanks guys sorry for the noob question, but I am not really sure what to do and this is kind of a specific problem, so I couldn't find anything in the search. Once again really appreciate any help!
The Following User Says Thank You to snowcamo For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 02:40 AM   |  #2  
crusecontrl's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 52
 
295 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Play dumb and say it's always said that you didn't know the model number of your phone was a 727 lol

*** No trees were killed in the sending of this message. However a large number of electrons were terribly inconvenienced. ***
29th April 2012, 03:06 AM   |  #3  
Nick281051's Avatar
Senior Member
Flag Northport, NY
Thanks Meter: 1,329
 
4,620 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by crusecontrl

Play dumb and say it's always said that you didn't know the model number of your phone was a 727 lol

*** No trees were killed in the sending of this message. However a large number of electrons were terribly inconvenienced. ***

777 you mean? This isn't the skyrocket forums

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk 2 Beta-5
29th April 2012, 04:01 AM   |  #4  
mattdm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 428
 
1,310 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by crusecontrl

Play dumb and say it's always said that you didn't know the model number of your phone was a 727 lol

No, don't do that.

You can either use Mobile Odin to remove it, or do a complete Return to Stock using Odin.
29th April 2012, 05:51 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by mattdm

No, don't do that.

You can either use Mobile Odin to remove it, or do a complete Return to Stock using Odin.

Can I use Mobile Odin with a stock firmware? Seems like you shouldn't be able to flash your phone from your device.
The Following User Says Thank You to snowcamo For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 07:02 AM   |  #6  
mattdm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 428
 
1,310 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by snowcamo

Can I use Mobile Odin with a stock firmware? Seems like you shouldn't be able to flash your phone from your device.

You're absolutely right. For some reason I thought you were stock rooted...my mistake. Use my second option then.
29th April 2012, 07:04 AM   |  #7  
karate104's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
354 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
As long as you root it, you can use Mobile Odin. Not like it matters anyway, you just need to get rid of the GT-I9100 and then flash back to stock again, thus eliminating root.

Did Odin one-click back to stock not work for you? Because it sounds like you might have flashed I9100 bootloaders and flashing I777 bootloaders should fix it (which if I'm not mkstaken, the one click does include). Someone correct me on both points if I'm wrong , I'm simply conjecturing.

Sent from my SGH-I777 using XDA
29th April 2012, 07:34 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
It would be great if I could just flash the bootloaders, but I can't connect my phone to my computer
29th April 2012, 01:44 PM   |  #9  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,039
 
2,484 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
Some folks have reported that they could get their phone to connect via usb after cleaning the usb port with alcohol. Have you tried that?
29th April 2012, 04:39 PM   |  #10  
karate104's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
354 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Can you get into dl mode?

Sent from my SGH-I777 using XDA

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes