5,595,339 Members 48,375 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Updating baseband

Tip us?
 
ricktza
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: May 2011
Default Updating baseband

How would i update my baseband to 64? i'm currently on 56.
 
thatsupnow
Old
#2  
thatsupnow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 325
Posts: 1,599
Join Date: Jan 2011
Location: Vernon
Download the .62 ftf from the dev section put it into firmware folder in flashtool start it up then flash baseband from there

Sent from my R800a using XDA App
Samsung Galaxy S4 I337M
Omega Rom v3

Samsung Galaxy S3 I747M
Task650 AOKP 4.1.2 Faux 1.8 ghz


other phones:

Sony Ericcson
Play
Arc
X10
 
Soulfly1976
Old
#3  
Soulfly1976's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 63
Join Date: Dec 2011
Location: Valby
what would be the fuzz moving from 56 to 64?
Phone: Sone Xperia Z 6603
Kernel: Stock + Rooted
ROM: Stock + Removed Bloatware + Minor tweaks
 
ricktza
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by Soulfly1976 View Post
what would be the fuzz moving from 56 to 64?
What do you mean?
 
Soulfly1976
Old
#5  
Soulfly1976's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 63
Join Date: Dec 2011
Location: Valby
what's the documented details between both bands?
Phone: Sone Xperia Z 6603
Kernel: Stock + Rooted
ROM: Stock + Removed Bloatware + Minor tweaks
 
cezeoh
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Apr 2012
Some guys say that they have differences about the signal and the battery life, i think that it is a balance, the greater signal strength will be lower the battery life, but some updates can make better use of the resourses, honestly i tested several roms and basebands but for a short time then i dont know exactly but i read that the .36 is the best balance.

Now i have a doubt, can the alteration of de baseband harm the gps module?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...