Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,865 Members 44,836 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Problem with coverage on kyrillos 9.6

Tip us?
 
Miquene
Old
#1  
Miquene's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Mar 2012
Location: Palma

 
DONATE TO ME
Default [Q] Problem with coverage on kyrillos 9.6

Hello,

Since I updated to version 9.6, the coverage will come alone and, sometimes takes more than 15 minutes to return, but the 9.5 never happened to me, why can it be?

Thanks
 
Wiggierip
Old
#2  
Wiggierip's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 326
Posts: 355
Join Date: Feb 2012
Location: Behind you...

 
DONATE TO ME
I don't understand your question. What do you mean by coverage? For Kyrillos Rom related there is this thread by the way: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1058071


Devices:
 


The Following User Says Thank You to Wiggierip For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Miquene
Old
#3  
Miquene's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Mar 2012
Location: Palma

 
DONATE TO ME
I mean, suddenly I have no signal coverage and soon regains signal with the last update. Thanks .
 
Hellhound7
Old
#4  
Hellhound7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 102
Join Date: Mar 2012
Location: Goa
Quote:
Originally Posted by Miquene View Post
I mean, suddenly I have no signal coverage and soon regains signal with the last update. Thanks .
That happnes most of the time to me too......its natural for me ( i guess ).....i dont think you have to worry bout that!!
If your out of signal just do a manual search for network......

PS: IM ON STOCK FROYO (STILL )


SAMSUNG GALAXY 3

RUNNING ON HERCOLUBUS ROM 2.1 Cm 7.2.0

G3MOD #TEST VERSION 317 OC @ 800 Mhz
The Following User Says Thank You to Hellhound7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Miquene
Old
#5  
Miquene's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Mar 2012
Location: Palma

 
DONATE TO ME
ahh okay, but I will look to put the CyanogenMod, you tested this? is to see if it works better or worse

Thanks
 
evilhomer2
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jan 2011
i found stock eclair update-1 gives best coverage. dont know what happened with respect to the modem on these customs but stock eclair all the way for me
 
Hellhound7
Old
#7  
Hellhound7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 102
Join Date: Mar 2012
Location: Goa
Quote:
Originally Posted by Miquene View Post
ahh okay, but I will look to put the CyanogenMod, you tested this? is to see if it works better or worse

Thanks
Cynogen mod is still in its alpha stages......i suggest you stick with kyrillos rom....flash a lower version of it it the latest one is not upto the mark for you


SAMSUNG GALAXY 3

RUNNING ON HERCOLUBUS ROM 2.1 Cm 7.2.0

G3MOD #TEST VERSION 317 OC @ 800 Mhz

The Following User Says Thank You to Hellhound7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes