Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,180 Members 39,875 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: What launcher would you prefer as the default for Spartan ICS?
Xperia Home 184 64.11%
Trebuchet 61 21.25%
Other (please reply as to which one) 42 14.63%
Voters: 287. You may not vote on this poll

[ROM][ST15/ST17/SK17/WT19] Spartan Rom V2.2.0 [V6][Fugu][3G][KaK][Aroma][Beats]

Tip us?
 
raz0r1991
Old
(Last edited by raz0r1991; 29th April 2012 at 01:51 AM.)
#281  
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 743
Join Date: Mar 2012
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by dumraden View Post
Does it also do it after you update the apps through Play Store?
I think yes.

Got another one FC on script manager while updating some apps on play store...

I see some thing strange, the list of installed applications is different than real installed, for example there is an update for ANT RADIO SERVICE, which dont is described on my apps, you must do it manually, its normal?

I have freezed the script manager app, dos it impact in something?

The camera is inverted =\ live walkman
 
singh_dd93
Old
#282  
singh_dd93's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 3,374
Posts: 1,475
Join Date: Oct 2011
Location: Ludhiana, Punjab

 
DONATE TO ME
unable to download. some bandwidth error.
Plz make mirror
 
Nexus 7(2012)
[/CENTER]


MY FIRST ANDROID APP FOR FB USERS



I ignore PMs with questions that could be answered by searching. If you PM me, I won't respond.

MY WORKS
ACTIVE

LuPuS Kernel for Stock & CM9 (ALL MDPI)
PAC for ALL MDPI


ABANDONED
ParanoidAndroid for ALL MDPI, ARC/S | PRO, RAY, NEO, NEOV
DDS Kernel
GingerCruzt-XS 2.3.7 Port
BeautySense
 
gandhar
Old
(Last edited by gandhar; 29th April 2012 at 04:21 AM.)
#283  
gandhar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 677
Posts: 1,028
Join Date: Jan 2012
Location: Goa
i confirm script manager crashes on install from market.

edit:
can't you remove the labels from the quick launch? icons are pretty self descriptive


also:
only one speaker is working in LWW, no walkman button either
 
1POMOC
Old
#284  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Jul 2007
Thank you for the nice ROM
St17i Spartan 2.0
-
Settings - About Phone - build number
Displays the Spartan 1.9, even though I have installed version of Spartan 2.0
-
 
dumraden
Old
#285  
dumraden's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 386
Posts: 795
Join Date: Feb 2008
Location: This is SPARTAAAA!!
Script manager isn't FC'ing on me. The main program that is. Other parts of it like tye text editor crashes all the time. Scripts are already installed. SM is there if you wanna reconfigure them. Ill see what I can do about it.

Are other LWW uwers having issues with inverted camera and non working walkman button? Be sure not to uave disabled the lockscreen. That causes some issues....

Sent from my ST17i using XDA
Device: Xperia SP
Kernel: Stock CWM Enabled
Rom: SPartan v1.0
_______________________________________________
And the Lord said unto John, "Come forth and receive eternal life."
But John came fifth and won a toaster.

Did you find what posted helpful? Thank me for it by pressing the "Thanks" button.
Did you find it arrogant and abusive? I couldn't care less.
 
schmolch
Old
#286  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 204
Join Date: Nov 2010
Im not getting 2.0 with update me. I fixed the name yesterday.
 
gandhar
Old
#287  
gandhar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 677
Posts: 1,028
Join Date: Jan 2012
Location: Goa
Quote:
Originally Posted by dumraden View Post
Script manager isn't FC'ing on me. The main program that is. Other parts of it like tye text editor crashes all the time. Scripts are already installed. SM is there if you wanna reconfigure them. Ill see what I can do about it.

Are other LWW uwers having issues with inverted camera and non working walkman button? Be sure not to uave disabled the lockscreen. That causes some issues....

Sent from my ST17i using XDA
i'm having inverted camera too
 
dumraden
Old
#288  
dumraden's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 386
Posts: 795
Join Date: Feb 2008
Location: This is SPARTAAAA!!
You won't get the update with Update me, because the dropbox account was suspended due to high traffic. Never expected i'd have more than 100 downloads in a day... Update me will be available again once i get a direct download account once more.

About the Walkman Key try this:

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=198

@1POMOC

I am not quite sure why it still shows the old build.prop version to you. If you look in the .zip file under /dev/active/build.prop it clearly says V2.0

Did you do a full wipe before flashing?
Device: Xperia SP
Kernel: Stock CWM Enabled
Rom: SPartan v1.0
_______________________________________________
And the Lord said unto John, "Come forth and receive eternal life."
But John came fifth and won a toaster.

Did you find what posted helpful? Thank me for it by pressing the "Thanks" button.
Did you find it arrogant and abusive? I couldn't care less.
 
dumraden
Old
#289  
dumraden's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 386
Posts: 795
Join Date: Feb 2008
Location: This is SPARTAAAA!!
Regarding the Script Manager app.

Try this workaround:

With a Root explorer go to /system/app/ and remove the app named os.tools.scriptmanager-2.apk

Then through Play store reinstall it. Awaiting feedback.
Device: Xperia SP
Kernel: Stock CWM Enabled
Rom: SPartan v1.0
_______________________________________________
And the Lord said unto John, "Come forth and receive eternal life."
But John came fifth and won a toaster.

Did you find what posted helpful? Thank me for it by pressing the "Thanks" button.
Did you find it arrogant and abusive? I couldn't care less.
 
1POMOC
Old
#290  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 19
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by dumraden View Post
You won't get the update with Update me, because the dropbox account was suspended due to high traffic. Never expected i'd have more than 100 downloads in a day... Update me will be available again once i get a direct download account once more.

About the Walkman Key try this:

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=198

@1POMOC

I am not quite sure why it still shows the old build.prop version to you. If you look in the .zip file under /dev/active/build.prop it clearly says V2.0

Did you do a full wipe before flashing?

I'll have this: .zip file under /dev/active/build.prop it clearly says display.id=Spartan V1.9
-
Today I downloaded V2.0 and it's OK, I guess I had a different version V2.0

Tags
spartan rom, xperia, xperia active, xperia live with walkman, xperia mini pro
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes