Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: What launcher would you prefer as the default for Spartan ICS?
Xperia Home 185 64.24%
Trebuchet 61 21.18%
Other (please reply as to which one) 42 14.58%
Voters: 288. You may not vote on this poll

Post Reply

[ROM][ST15/ST17/SK17/WT19] Spartan Rom V2.2.0 [V6][Fugu][3G][KaK][Aroma][Beats]

OP dumraden

29th April 2012, 02:22 AM   |  #281  
Senior Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 94
 
743 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by dumraden

Does it also do it after you update the apps through Play Store?

I think yes.

Got another one FC on script manager while updating some apps on play store...

I see some thing strange, the list of installed applications is different than real installed, for example there is an update for ANT RADIO SERVICE, which dont is described on my apps, you must do it manually, its normal?

I have freezed the script manager app, dos it impact in something?

The camera is inverted =\ live walkman
Last edited by raz0r1991; 29th April 2012 at 02:51 AM.
29th April 2012, 03:35 AM   |  #282  
singh_dd93's Avatar
Recognized Developer
Flag Ludhiana, Punjab
Thanks Meter: 3,375
 
1,472 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
unable to download. some bandwidth error.
Plz make mirror
29th April 2012, 05:01 AM   |  #283  
gandhar's Avatar
Senior Member
Flag Goa
Thanks Meter: 678
 
1,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
i confirm script manager crashes on install from market.

edit:
can't you remove the labels from the quick launch? icons are pretty self descriptive


also:
only one speaker is working in LWW, no walkman button either
Last edited by gandhar; 29th April 2012 at 05:21 AM.
29th April 2012, 11:20 AM   |  #284  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Thank you for the nice ROM
St17i Spartan 2.0
-
Settings - About Phone - build number
Displays the Spartan 1.9, even though I have installed version of Spartan 2.0
-
29th April 2012, 11:31 AM   |  #285  
dumraden's Avatar
OP Senior Member
Flag This is SPARTAAAA!!
Thanks Meter: 390
 
795 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Script manager isn't FC'ing on me. The main program that is. Other parts of it like tye text editor crashes all the time. Scripts are already installed. SM is there if you wanna reconfigure them. Ill see what I can do about it.

Are other LWW uwers having issues with inverted camera and non working walkman button? Be sure not to uave disabled the lockscreen. That causes some issues....

Sent from my ST17i using XDA
29th April 2012, 11:35 AM   |  #286  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
209 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Im not getting 2.0 with update me. I fixed the name yesterday.
29th April 2012, 11:39 AM   |  #287  
gandhar's Avatar
Senior Member
Flag Goa
Thanks Meter: 678
 
1,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by dumraden

Script manager isn't FC'ing on me. The main program that is. Other parts of it like tye text editor crashes all the time. Scripts are already installed. SM is there if you wanna reconfigure them. Ill see what I can do about it.

Are other LWW uwers having issues with inverted camera and non working walkman button? Be sure not to uave disabled the lockscreen. That causes some issues....

Sent from my ST17i using XDA

i'm having inverted camera too
29th April 2012, 11:53 AM   |  #288  
dumraden's Avatar
OP Senior Member
Flag This is SPARTAAAA!!
Thanks Meter: 390
 
795 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
You won't get the update with Update me, because the dropbox account was suspended due to high traffic. Never expected i'd have more than 100 downloads in a day... Update me will be available again once i get a direct download account once more.

About the Walkman Key try this:

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=198

@1POMOC

I am not quite sure why it still shows the old build.prop version to you. If you look in the .zip file under /dev/active/build.prop it clearly says V2.0

Did you do a full wipe before flashing?
29th April 2012, 01:13 PM   |  #289  
dumraden's Avatar
OP Senior Member
Flag This is SPARTAAAA!!
Thanks Meter: 390
 
795 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Regarding the Script Manager app.

Try this workaround:

With a Root explorer go to /system/app/ and remove the app named os.tools.scriptmanager-2.apk

Then through Play store reinstall it. Awaiting feedback.
29th April 2012, 01:51 PM   |  #290  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by dumraden

You won't get the update with Update me, because the dropbox account was suspended due to high traffic. Never expected i'd have more than 100 downloads in a day... Update me will be available again once i get a direct download account once more.

About the Walkman Key try this:

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=198

@1POMOC

I am not quite sure why it still shows the old build.prop version to you. If you look in the .zip file under /dev/active/build.prop it clearly says V2.0

Did you do a full wipe before flashing?


I'll have this: .zip file under /dev/active/build.prop it clearly says display.id=Spartan V1.9
-
Today I downloaded V2.0 and it's OK, I guess I had a different version V2.0

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
spartan rom, xperia, xperia active, xperia live with walkman, xperia mini pro
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes