Thread Closed

[DEV] CyanogenMod 9.1 / CyanogenMod 10 by MacławStudios (update: 02.09.2012)

OP Macław

29th April 2012, 03:01 PM   |  #3831  
hm9408's Avatar
Senior Member
Flag Bogotá
Thanks Meter: 116
 
358 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by aish_varya

weird fix :eek:
in wifi setup, choose advanced >> static IP in place of dhcp.
and it got me working.

Sent from my GT-S5830 using XDA

Mine doesn't show any kind of advanced settings for WiFi... It only shows the On/Off switch, and it's locked (grayed out) on Off, from boot (reflashed n times, nothing). Whenever I go on the WiFi menu, it gets stuck on "Turning on WiFi...", so in Advanced, it won't let me do anything.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-29-08-21-18.png
Views:	943
Size:	117.8 KB
ID:	1030895   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-29-08-22-49.png
Views:	905
Size:	29.3 KB
ID:	1030896  
Last edited by hm9408; 29th April 2012 at 03:06 PM.
29th April 2012, 03:06 PM   |  #3832  
tyraelasd's Avatar
Senior Member
Flag Concepcion
Thanks Meter: 462
 
1,360 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
wait for the nightly guys...
29th April 2012, 03:28 PM   |  #3833  
deepesh.tickoo's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 329
 
639 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by xarive

For some random reason , the GPS fix by wayland seems doesn't works for me . Anyone having the GPS fixed on Asia region? I changed GPS.conf ntp server to Asia instead of Europe.applied patch from way land but no luck

Sent from iPhone

Same here.. i am from india and the fix is not working for me either.. but i dont have any need of it..

Sent from my GT-S5830 using xda premium
Macław
29th April 2012, 05:32 PM   |  #3834  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
And officially:

NEW RELEASE SOON!

Sent from Altair's hidden blade.
The Following 40 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 05:33 PM   |  #3835  
hm9408's Avatar
Senior Member
Flag Bogotá
Thanks Meter: 116
 
358 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Macław

And officially:

NEW RELEASE SOON!

Sent from Altair's hidden blade.

Savior!
Hail Maclaw.
Downloading as soon as it's available.
29th April 2012, 05:38 PM   |  #3836  
Senior Member
Flag Barnsley
Thanks Meter: 64
 
262 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Macław

And officially:

NEW RELEASE SOON!

Sent from Altair's hidden blade.

Nice one but "soon" is so vague.
The Following User Says Thank You to themountig For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 05:51 PM   |  #3837  
deepesh.tickoo's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 329
 
639 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Maclow i want to ask 1 thing...
The signal indicator is blue only when wifi/2g/3g is on...is it ics feature, cm9 fault or this rom's fault?? It really annoys me a lot because i use only wifi and that also about total 2 hours a day.. and while the remaining time the signal indicator is grayed...

Anyways... the rom is still awesome without it too... keep up the great work bro...looking forward to the next update.. cheers
29th April 2012, 06:02 PM   |  #3838  
Mardon's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hamburg
Thanks Meter: 4,731
 
3,423 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hm9408

Mine doesn't show any kind of advanced settings for WiFi... It only shows the On/Off switch, and it's locked (grayed out) on Off, from boot (reflashed n times, nothing). Whenever I go on the WiFi menu, it gets stuck on "Turning on WiFi...", so in Advanced, it won't let me do anything.

On picture 2 when wifi is enabled, press left side the letters wifi now the list of available wifi networks shows up and now u can configure each wifi network with advanced settings.
29th April 2012, 06:15 PM   |  #3839  
hm9408's Avatar
Senior Member
Flag Bogotá
Thanks Meter: 116
 
358 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Mardon

On picture 2 when wifi is enabled, press left side the letters wifi now the list of available wifi networks shows up and now u can configure each wifi network with advanced settings.

The WiFi networks available, IF ever available, appear as "¬", and won't let me connect to them.

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

Quote:
Originally Posted by deepesh.tickoo

Maclow i want to ask 1 thing...
The signal indicator is blue only when wifi/2g/3g is on...is it ics feature, cm9 fault or this rom's fault?? It really annoys me a lot because i use only wifi and that also about total 2 hours a day.. and while the remaining time the signal indicator is grayed...

Anyways... the rom is still awesome without it too... keep up the great work bro...looking forward to the next update.. cheers

It's blue when the phone's syncing with your Google account, gray when it's not.
The Following 2 Users Say Thank You to hm9408 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 06:27 PM   |  #3840  
djsky2011's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 1,225
 
1,076 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Wow! this thread looks a lot cleaner, keep it up guys... thanks to our new moderator


@Maclaw, are u on IRC today mate?

The Following 10 Users Say Thank You to djsky2011 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
ace, camera does work but not fully, cm10, cm9, galaxy, gt-s5830, ics, jelly bean, samsung, unofficial
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Ace S5830 Android Development by ThreadRank