Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more
Post Reply

Just gotta post this... (Update: No boot)

OP snargledorf

28th April 2012, 11:48 PM   |  #11  
snargledorf's Avatar
OP Senior Member
Flag Derby, CT
Thanks Meter: 44
 
126 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
So what would cause adb to say "/system/bin/sh does not exist"?

Just curious since you seem to know a thing or two about this XP
29th April 2012, 12:11 AM   |  #12  
Wiki Admin / Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,544
 
3,454 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I cant say, if CM9 really is still using SH, it would include it as CM has it's dependencies already included.

Is busybox and toolbox properly compiled and symlinked in your rom at least?
Busybox includes the basic SH as a symlink (i think)

You could always grab your own SH/ASH/BASH from somewhere and add it in+symlink it and see if it boots to begin with.
29th April 2012, 01:51 AM   |  #13  
giveen's Avatar
Senior Member
Flag Caldwell, ID
Thanks Meter: 1,538
 
2,147 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
snarg, check your PM
29th April 2012, 05:57 PM   |  #14  
snargledorf's Avatar
OP Senior Member
Flag Derby, CT
Thanks Meter: 44
 
126 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Progress...

A logcat after my last build

Had to use the boot.img from ICS-B4 but it's progress

http://pastebin.com/YmVD8pn6
29th April 2012, 07:50 PM   |  #15  
giveen's Avatar
Senior Member
Flag Caldwell, ID
Thanks Meter: 1,538
 
2,147 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
I made a few changes, that might resolve the boot.img issue.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes